"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Τραγωδία για 41χρονη και 9χρονο παιδί της με καταγωγή από τη Νομή Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με το χειρότερο τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα με θύματα μια 41χρονη μητέρα και το 9χρονο παιδί της με καταγωγή από τη Νομή Φαρκαδόνας.

Η άτυχη Νίκη με καταγωγή από την Καρδίτσα, σύζυγος του Κων/νου Αγγελόπουλου  από την Νομή του δήμου Φαρκαδόνας, άφησε την τελευταία της πνοή μεταφερόμενη σε Νοσοκομείο της Αθήνας ενώ το 9χρονο αγγελούδι  κατέληξε χθες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Στη Νομή το πένθος είναι βαρύ μιας και οι  συγγενείς δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που χτύπησε την οικογένεια. Τη σκληρότητα που έδειξε η μοίρα απέναντι στην οικογένεια των νέων ανθρώπων.

Ειδικότερα το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην λεωφόρο Ποσειδώνος στην Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν, όταν δύο οχήματα που κινούνταν παράλληλα επί της οδού λεωφόρο Ποσειδώνος στην Αθήνα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ο 19χρονος οδηγός του ενός οχήματος να χάσει τον έλεγχο και να παρασύρει στο πεζοδρόμιο την 41χρονη μητέρα με τον 9χρονο γιο της.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τροχαίας, όπως και των πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν για βοήθεια και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθούν τελικά στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο οι τραυματίες.

Το 9χρονο αγόρι νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και κατέληξε χθες. Το παιδί έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα και η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη τις τελευταίες ημέρες.

Τραγική φιγούρα στην δραματική ιστορία είναι το 6χρονο κοριτσάκι, το οποίο κρατούσε επίσης  από το χέρι η μητέρα το μοιραίο βράδυ. Το μικρό κορίτσι δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά από το χτύπημα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζει για την κατάληξη της μητέρας και του αδερφού της.

Η διπλή κηδεία μητέρας και γιου τελέστηκε σήμερα το απόγευμα σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καρδίτσα.

krinitrikalon.g

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης