Τραγωδία με δύο σμηνίτες στον Πύργο Reviewed by Momizat on . Δύο άνδρες νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην ΕΟ Πατρών - Πύργου στο Γομοστό. Σύμφωνα με πληροφορίες Δύο άνδρες νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην ΕΟ Πατρών - Πύργου στο Γομοστό. Σύμφωνα με πληροφορίες Rating: 0

Τραγωδία με δύο σμηνίτες στον Πύργο

Τραγωδία με δύο σμηνίτες στον Πύργο

Δύο άνδρες νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην ΕΟ Πατρών – Πύργου στο Γομοστό. Σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκαν ένα ΙΧ Επιβατηγό, ένα απορριμματοφόρο και ένα φορτηγό.
Στο ΙΧ επέβαιναν δύο νεαροί σμηνίτες που σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσαν στην 117 Π.Μ. χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αυτό. Το αυτοκίνητό τους μάρκας TOYOTA COROLA, στην κυριολεξία διαλύθηκε και μέσα από τα συντρίμμια οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ κλήθηκαν να ανασύρουν τα δύο παλικάρια, νεκρά.
Οι δύο σμηνίτες επέστρεφαν από την μονάδα τους και κινούνταν προς Πάτρα και σύμφωνα με πληροφορίες κατάγονταν από τα Καλάβρυτα.
Πηγή: ilialive.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή