Τραγωδία παραμονή Χριστουγέννων: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στα Α. Λεχώνια Reviewed by Momizat on . Τα δράματα που στήνει η ίδια η ζωή δεν γνωρίζουν ούτε από γιορτές, ούτε από σχόλες. Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και μια ακόμα δραματική ιστορία γράφτηκε στα Α Τα δράματα που στήνει η ίδια η ζωή δεν γνωρίζουν ούτε από γιορτές, ούτε από σχόλες. Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και μια ακόμα δραματική ιστορία γράφτηκε στα Α Rating: 0

Τραγωδία παραμονή Χριστουγέννων: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στα Α. Λεχώνια

Τραγωδία παραμονή Χριστουγέννων: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στα Α. Λεχώνια

Τα δράματα που στήνει η ίδια η ζωή δεν γνωρίζουν ούτε από γιορτές, ούτε από σχόλες. Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και μια ακόμα δραματική ιστορία γράφτηκε στα Ανω Λεχώνια, όπου νεκρό στο σπίτι του εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι ένα ζευγάρι, ο σύζυγος 68 ετών και η σύζυγος 74.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το ζευγάρι υποστηρίζονταν από κοινωνικές δομές και σήμερα το μεσημέρι κοινωνική λειτουργός που μετέβη στο σπίτι τους, τους βρήκε νεκρούς. Ο 68χρονος βρέθηκε νεκρός σε ντιβάνι και η 74χρονη σε μονό κρεβάτι.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή