"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Τραγωδία στην Καβάλα: 11 μετανάστες απανθρακώθηκαν μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tραγωδία τα ξημερώματα στην Καβάλα όταν 11 μετανάστες απανθρακώθηκαν αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Το όχημα που επέβαιναν οι 11 μετανάστες, άγνωστης μέχρι στιγμής εθνικότητας, συγκρούστηκε με το φορτηγό στο ύψος της Σαρακίνας.

Στη συνέχεια τα δύο οχήματα – κατά πληροφορίες οι μετανάστες επέβαιναν σε ένα βαν – πήραν φωτιά με τους 11 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Αντίθετα ο οδηγός του φορτηγού, από την Κάρυανη Καβάλας, τραυματίστηκε ελαφρά.
Τραγωδία στην Καβάλα

Το αυτοκίνητο με τους πρόσφυγες κατευθυνόταν προς την Θεσσαλονίκη, ενώ το φορτηγό είχε κατεύθυνση προς Καβάλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και λόγω της υπέρτασης που είχε έπεσε πάνω στο φορτηγό.

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο:

Σήμερα (13-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 138ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσέκρουσε μετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

Δυνάμεις της Πυροσβεστική υπηρεσίας ανέσυραν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού (39χρονος ημεδαπός) απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.

Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Φωτογραφία από το kavalawebnews.gr και proininews.gr του καμμένου φορτηγού:

foto-fortigko-1

 

troxaio1-1
troxaio4-1
troxaio2-1
troxaio5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης