Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρός 12χρονος σε αρδευτικό κανάλι Reviewed by Momizat on . Ημέρα θρήνου η σημερινή για την Καρδίτσα και τον οικισμό Ρομά στην περιοχή Μαύρικα της Καρδίτσας, όπου ένας 12χρονος έχασε τη ζωή του μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Ημέρα θρήνου η σημερινή για την Καρδίτσα και τον οικισμό Ρομά στην περιοχή Μαύρικα της Καρδίτσας, όπου ένας 12χρονος έχασε τη ζωή του μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Rating: 0

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρός 12χρονος σε αρδευτικό κανάλι

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρός 12χρονος σε αρδευτικό κανάλι

Ημέρα θρήνου η σημερινή για την Καρδίτσα και τον οικισμό Ρομά στην περιοχή Μαύρικα της Καρδίτσας, όπου ένας 12χρονος έχασε τη ζωή του μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά το άτυχο παιδί είτε έπεσε μέσα στο κανάλι και χτύπησε είτε προσπάθησε να μπει μέσα στο κανάλι για να δροσιστεί.

Ένας συνομήλικός του τον είδε και ειδοποίησε τους κατοίκους του οικισμού, οι οποίοι εντόπισαν τον 12χρονο περίπου 500 μέτρα από το σημείο στο οποίο είχε πέσει, όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Στο σημείο ήδη είχαν φθάσει διασώστες από την Π.Υ. Καρδίτσας και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν μάταια να επαναφέρουν το 12χρονο αγόρι. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή