Τραγωδία στη Φαρκαδόνα, νεκρός 18χρονος Reviewed by Momizat on . Τραγική μοίρα για έναν 18χρονο από τη Φαρκαδόνα. Οπως λένε οι πληροφορίες, ο Γ.Σ. βρέθηκε αργά χθες το βράδυ νεκρός στο σπίτι του. Τον βρήκαν οι γονείς του, να Τραγική μοίρα για έναν 18χρονο από τη Φαρκαδόνα. Οπως λένε οι πληροφορίες, ο Γ.Σ. βρέθηκε αργά χθες το βράδυ νεκρός στο σπίτι του. Τον βρήκαν οι γονείς του, να Rating: 0

Τραγωδία στη Φαρκαδόνα, νεκρός 18χρονος

Τραγωδία στη Φαρκαδόνα, νεκρός 18χρονος

Τραγική μοίρα για έναν 18χρονο από τη Φαρκαδόνα. Οπως λένε οι πληροφορίες, ο Γ.Σ. βρέθηκε αργά χθες το βράδυ νεκρός στο σπίτι του. Τον βρήκαν οι γονείς του, να έχει δεχθεί πυροβολισμό με όπλο. Παραμένει άγνωστο το τι συνέβη και όλα θα ξεκαθαρίσουν το πρωί, αφού δεν μπορεί ακόμη να φανεί το αίτιο του θανάτου. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως, ενώ εκτυλίχθηκαν εξαιρετικά δυσάρεστες σκηνές στην οικία του νεαρού. Φαίνεται ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος και η σορός μεταφέρθηκε τάχιστα στο νοσοκομείο Τρικάλων. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, επίσης, με τι είδους όπλο συνέβη το κακό.
Ο νεαρός είχε αποφοιτήσει μόλις την περασμένη σχολική χρονιά από το Λύκειο Φαρκαδόνας και εργαζόταν το τελευταίο διάστημα σε κατάστημα ηλεκτρονικών στην περιοχή.
Μόλις μάθουμε κάτι νεώτερο, θα σας ενημερώσουμε

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή