ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Έτοιμη η σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος Reviewed by Momizat on . Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση των δρομολογίων. Ο ΟΣΕ με συνέπεια στη δέσμευση του για τη συνεχή ενημέρωση της προόδου των εργασιών αποκατάστασης Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση των δρομολογίων. Ο ΟΣΕ με συνέπεια στη δέσμευση του για τη συνεχή ενημέρωση της προόδου των εργασιών αποκατάστασης Rating: 0

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Έτοιμη η σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Έτοιμη η σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση των δρομολογίων.

Ο ΟΣΕ με συνέπεια στη δέσμευση του για τη συνεχή ενημέρωση της προόδου των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών του σιδηροδρομικού δικτύου που προκλήθηκαν λόγω του κυκλώνα Ιανού σας ενημερώνει ότι:

1. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο υπόλοιπο τμήμα της γραμμής Καρδίτσα-Καλαμπάκα το οποίο και δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία.

2. Το πρόβλημα με την ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος αποκαταστάθηκε ήδη από την Τετάρτη 28.10 και πλέον τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται σε 4 ώρες.
Ο ΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση καθώς και τα συνεργεία που κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για την αποκατάσταση του δικτύου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή