Τρακτέρ θα κατακλύσουν το κέντρο της Λάρισας αύριο Παρασκευή – Μεγάλο συλλαλητήριο ετοιμάζουν οι αγρότες Reviewed by Momizat on . Μεγάλο συλλαλητήριο με τρακτέρ ετοιμάζουν για αύριο Παρασκευή οι αγρότες στη Λάρισα, καθώς θα κάνουν «κάθοδο» στο κέντρο της Λάρισας από το μπλόκο της Νίκαιας. Μεγάλο συλλαλητήριο με τρακτέρ ετοιμάζουν για αύριο Παρασκευή οι αγρότες στη Λάρισα, καθώς θα κάνουν «κάθοδο» στο κέντρο της Λάρισας από το μπλόκο της Νίκαιας. Rating: 0

Τρακτέρ θα κατακλύσουν το κέντρο της Λάρισας αύριο Παρασκευή – Μεγάλο συλλαλητήριο ετοιμάζουν οι αγρότες

Τρακτέρ θα κατακλύσουν το κέντρο της Λάρισας αύριο Παρασκευή – Μεγάλο συλλαλητήριο ετοιμάζουν οι αγρότες

Μεγάλο συλλαλητήριο με τρακτέρ ετοιμάζουν για αύριο Παρασκευή οι αγρότες στη Λάρισα, καθώς θα κάνουν «κάθοδο» στο κέντρο της Λάρισας από το μπλόκο της Νίκαιας.

Στο μεταξύ σήμερα Πέμπτη στο μπλόκο στη Νίκαια κατέφθασαν και άλλα αγροτικά μηχανήματα προκειμένου αυτό να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, ενώ η σημερινή είναι η πέμπτη ημέρα που η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα, στο ύψος της Νίκαιας, είναι αποκλεισμένη, με την κυκλοφορία να γίνεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

Τέλος, την Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση εκπροσώπων από τα μπλόκα όλης της χώρας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή