Τραυματίστηκε λάτρης των extreme sports που έπεσε με αλεξίπτωτο στο κέντρο της Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Ένας λάτρης των extreme sports τραυματίστηκε σήμερα κατά την πτώση του με αλεξίπτωτο από τον βράχο της Αϊάς των Μετεώρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθ Ένας λάτρης των extreme sports τραυματίστηκε σήμερα κατά την πτώση του με αλεξίπτωτο από τον βράχο της Αϊάς των Μετεώρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθ Rating: 0

Τραυματίστηκε λάτρης των extreme sports που έπεσε με αλεξίπτωτο στο κέντρο της Καλαμπάκας

Τραυματίστηκε λάτρης των extreme sports που έπεσε με αλεξίπτωτο στο κέντρο της Καλαμπάκας

Ένας λάτρης των extreme sports τραυματίστηκε σήμερα κατά την πτώση του με αλεξίπτωτο από τον βράχο της Αϊάς των Μετεώρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανότατα λόγω των ανέμων βρέθηκε να πετά πάνω από την πόλη και συγκεκριμένα κοντά στο Δημαρχείο.

Όπως εικάζεται, πέφτοντας χτύπησε το πόδι του σε μπαλκόνι και στη συνέχεια για καλή του τύχη το μπλέξιμο του αλεξίπτωτου στη στέγη σπιτιού τον οδήγησε σε σχετικά ομαλή προσγείωση στον δρόμο λίγα μέτρα από το Δημαρχείο.

Κατά την πτώση του ή από το χτύπημα στον αέρα έχει τραυματιστεί στο πόδι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο έφθασε στον τόπο του ατυχήματος μετά από μισή ώρα περίπου, για να μεταφέρει τον τραυματία για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

 

ALEXIPTOTISTHS_PTOSH_1ALEXIPTOTISTHS_PTOSH_2ALEXIPTOTISTHS_PTOSH_3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή