Τρεις γενιές Καρουταίων… Reviewed by Momizat on . Στις αρχές τις δεκαετίας του 70 ο Βασίλειος Καρούτας ξεκίνησε τη συνεργασία με την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.. Σκοπός της συμφωνίας ήταν η διανομή μοτοποδήλατων της S Στις αρχές τις δεκαετίας του 70 ο Βασίλειος Καρούτας ξεκίνησε τη συνεργασία με την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.. Σκοπός της συμφωνίας ήταν η διανομή μοτοποδήλατων της S Rating: 0

Τρεις γενιές Καρουταίων…

Τρεις γενιές Καρουταίων…

Στις αρχές τις δεκαετίας του 70 ο Βασίλειος Καρούτας ξεκίνησε τη συνεργασία με την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.. Σκοπός της συμφωνίας ήταν η διανομή μοτοποδήλατων της SUZUKI. Το 1972 γεννιέται μια νέα ιδέα, για την επέκταση της εταιρίας και έτσι ο Βασίλειος Καρούτας έφερε στην πόλη των Τρικάλων τα πρώτα αυτοκίνητα SUZUKI.

Το 1990 η εταιρία περνά στα χέρια της επόμενης γενιάς. Ο Γεώργιος Καρούτας, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την διανομή αυτοκινήτων . Το κατάστημα διαθέτει πλέον μία ολοκληρωμένη μονάδα πωλήσεων, συνεργείου, ανταλλακτικών και φανοποιείου.

Ο Καρούτας εκτός της SUZUKI αντιπροσωπεύει την SEAT και την MAZDA.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

47 χρόνια μετά την ίδρυση η εταιρία ΚΑΡΟΥΤΑΣ, παραμένει στις πρώτες θέσεις στις πωλήσεις αυτοκινήτων του νομού Τρικάλων και η τρίτη γενιά Καρούτας είναι έτοιμη να διαδεχτεί.

Η εταιρία διαθέτει μια κάθετη μονάδα, με ειδικευμένη ομάδα πωλήσεων και καταρτισμένους τεχνικούς, που είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί.

Άμεση εξυπηρέτηση από γνώστες τεχνικούς, πάντα με το χαμόγελο, σε βλέπουν άνθρωπο και όχι πελάτη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή