"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τρεις δικηγορίνες αντιπεριφερειάρχες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ότι αφορά τους τέσσερις επικεφαλής των περιφερειακών ενοτήτων, ή αλλιώς χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, όλα δείχνουν ότι προσανατολίζεται στην ασφαλή επιλογή των πρώτων σε σταυρούς σε κάθε περιοχή, ώστε να περιορίσει στο ελάχιστο τις εσωτερικές τριβές που εύλογα θα δημιουργηθούν κατά την κατανομή των αξιωμάτων.

Στη Λάρισα θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο κ. Κουρέτας θα εμπιστευθεί τη θέση στον άνθρωπο που «έτρεξε» όσο κανείς άλλος σ’ αυτή την προεκλογική καμπάνια και που έκανε ρεκόρ ψήφων λαμβάνοντας σχεδόν 11.000 σταυρούς. Ο λόγος για την Λαρισαία δικηγόρο κ. Μαρία Γαλλιού.

Εξίσου γυναίκες, αλλά και δικηγόροι (!) αναμένεται να είναι χωρικοί περιφερειάρχες τόσο σε Μαγνησία, η κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, όσο και στα Τρίκαλα η κ. Χρύσα Ντιντή.

Στην Καρδίτσα, εκτιμάται πως τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη θα λάβει ο πρώην αντινομάρχης, κ. Κώστας Τέλιος, ενώ δεν αποκλείεται ο κ. Κουρέτας σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, να δημιουργήσει χωρική αντιπεριφέρεια Σποράδων, τοποθετώντας την κ. Αμαλία Γραββάνη.

Α.Ρ.   www.onlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης