Τρεις φυτείες μαμούθ με χασίς σε χωριό της Αγιάς – 2.193 δενδρύλλια βρήκαν οι αστυνομικοί, συνελήφθη 30χρονος Reviewed by Momizat on . Στα ίχνη μίας από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, στα ιστορικά χρονικά, υπόθεση με φυτείες χασίς στην περιοχή της Λάρισας, έφθασε η Δίωξη Ναρκωτικών Λάρι Στα ίχνη μίας από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, στα ιστορικά χρονικά, υπόθεση με φυτείες χασίς στην περιοχή της Λάρισας, έφθασε η Δίωξη Ναρκωτικών Λάρι Rating: 0

Τρεις φυτείες μαμούθ με χασίς σε χωριό της Αγιάς – 2.193 δενδρύλλια βρήκαν οι αστυνομικοί, συνελήφθη 30χρονος

Τρεις φυτείες μαμούθ με χασίς σε χωριό της Αγιάς – 2.193 δενδρύλλια βρήκαν οι αστυνομικοί, συνελήφθη 30χρονος

Στα ίχνη μίας από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, στα ιστορικά χρονικά, υπόθεση με φυτείες χασίς στην περιοχή της Λάρισας, έφθασε η Δίωξη Ναρκωτικών Λάρισας ανακαλύπτοντας 2.193 δενδρύλλια χασίς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η επιχείρηση έγινε με άκρα μυστικότητα χθες Τρίτη, 2 Αυγούστου, σε περιοχή του Πολυδενδρίου, στον Δήμο Αγιάς, όπου εντοπίστηκαν τρεις συνολικά φυτείες με αθροιστικά τον προαναφερόμενο αριθμό δενδρυλλίων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 30χρονο Αλβανό ενώ φέρεται μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ, να έχουν ταυτοποιηθεί και να αναζητούνται δύο ακόμη άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση αναμένεται να δώσει το μεσημέρι της Πέμπτης με συνέντευξη τύπου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, υποστράτηγος, Αστέριος Μαντζιώκας.

Σχόλια (2)

 • Οι συνήθεις ύποπτοι

  Εεε βέβαια συνέλαβαν τον Αλβανό!
  Τα μεγάλα κεφάλια πού είναι;

  Απάντηση
 • Jim Riflevinegar

  Έβγαλα χθες από τον κήπο 4 αγγουριές και 4 κολοκυθιές γιατί ξεράθηκαν, έφτιαξα και το χώμα για να βάλω άλλες και σήμερα είμαι με τα Voltaren.75mg.
  Αυτοί 2.193 τεμάχια!!! Και τους ψάχνουνε να τους βάλουνε μέσα; Ρίχτε τους στα χωράφια να δούμε …πρόοδο.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας