Τριάντα μαθητές στο “κοινωνικό φροντιστήριο” του Δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Τριάντα τρικαλινοί μαθητές θα φοιτήσουν φέτος δωρεάν σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στον Δήμο Τρικκαίων. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της επιλογής που έγινε, μετ Τριάντα τρικαλινοί μαθητές θα φοιτήσουν φέτος δωρεάν σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στον Δήμο Τρικκαίων. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της επιλογής που έγινε, μετ Rating: 0

Τριάντα μαθητές στο “κοινωνικό φροντιστήριο” του Δήμου Τρικκαίων

mathites

Τριάντα τρικαλινοί μαθητές θα φοιτήσουν φέτος δωρεάν σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στον Δήμο Τρικκαίων. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της επιλογής που έγινε, μετά την εξέταση των αιτήσεων που είχαν κατατεθεί στο αρμόδιο τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού. Το πρόγραμμα ονομάζεται «Κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας» και υλοποιείται από τον Δήμο και με την ουσιαστική συνδρομή του Συλλόγου Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων.


Οι τριάντα αυτοί μαθητές επελέγησαν από το σύνολο των 60 που υπέβαλλαν αίτηση, με βάση τα κριτήρια που έχουν τεθεί και δημοσιοποιηθεί από τον Δήμο Τρικκαίων και την αρμόδια επιτροπή.
Οι μαθητές κατανεμηθούν στα φροντιστήρια στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Η συγκεκριμένη Δομή υλοποιείται για τρίτη χρονιά στα Τρίκαλα από τον Δήμο Τρικκαίων, ο οποίος ευχαριστεί και δημοσίως το ΔΣ και τον Σύλλογο Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων για την άριστη συνεργασία στην προσπάθεια στήριξης των οικονομικώς αδύνατων μαθητών, επιδεικνύοντας την κοινωνική; τους ευαισθησία.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή