Τριγμοί στην ομάδα Αγοραστού από την καθυστέρηση αλλαγών Reviewed by Momizat on . Σε μεγάλο πονοκέφαλο, παρά την προσπάθεια να εμφανιστεί ως άνετος, έχει αποδειχθεί για τον περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό, η τήρηση των υπεσχημένων, από τον ίδιο Σε μεγάλο πονοκέφαλο, παρά την προσπάθεια να εμφανιστεί ως άνετος, έχει αποδειχθεί για τον περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό, η τήρηση των υπεσχημένων, από τον ίδιο Rating: 0

Τριγμοί στην ομάδα Αγοραστού από την καθυστέρηση αλλαγών

Τριγμοί στην ομάδα Αγοραστού από την καθυστέρηση αλλαγών
Σε μεγάλο πονοκέφαλο, παρά την προσπάθεια να εμφανιστεί ως άνετος, έχει αποδειχθεί για τον περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό, η τήρηση των υπεσχημένων, από τον ίδιο, για την ανακατανομή των αξιωμάτων και των θέσεων ευθύνης, μεταξύ των συνεργατών του και οι τριγμοί στο συνδυασμό του είναι περισσότερο από εμφανείς. Ο χρόνος που μέχρι σήμερα είχε προσπαθήσει να κεδρίσει εξαντλήθηκε και πλέον βρίσκεται προ της λήψης κρίσιμων αποφάσεων που θα κρίνουν ακόμη και αυτή τη συνοχή του συνδυασμού του, που μήνες τώρα δοκιμάζεται με αποχωρήσεις και επιδεικτικές αποχές. Όπως είναι γνωστό, με βάση τη συμφωνία στην ομάδα πλειοψηφίας, θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί οι τρεις θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και να αντικατασταθούν από συναδέλφους τους! Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Οικονομική Επιτροπή, που συνεδριάζει σήμερα στη Λάρισα, και στην οποία θα εκλεγούν νέα μέλη μετά την παραίτηση των τωρινών μελών της! Και ενώ όλα φαίνονται απλά, μάλλον δεν είναι!

Η Μαγνησία
Το πιο σοβαρό μέτωπο είναι αυτό της Μαγνησίας. Μετά τις πολιτικά ατυχείς επιλογές του στα πρόσωπα των Δημ. Αλεξόπουλου και Αργ. Κοπάνα και με δεδομένη την οικογενειακή και προσωπική σχέση του με τον νυν αντιπεριφερειάρχη. Γιώργο Καλτσογιάννη, ο κ. Αγοραστός πολύ θα ήθελε να συνεχίσει την εναπομείνασα θητεία με το ίδιο σχήμα. Δύσκολα πάντως θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο ίδιος είχε δεσμευτεί για αλλαγή στο τελευταίο διάστημα της θητείας και ποιοι είναι οι λόγοι που θα του επέβαλαν αναθεώρηση της υπόσχεσής του αυτής. Ασφαλώς πάντως όχι το τεράστιο έργο που επιτέλεσε ο κ. Καλτσογιάννης, στο διαρρεύσαν διάστημα… Ακόμη και το ατυχές παραπολιτικό, που «φυτεύθηκε» σε εφημερίδα της Λάρισας (!) και αφορά τη Μαγνησία, περισσότερες εντάσσεις προκάλεσε, παρά αποσόβησε, καθώς ισχυρισμοί ότι δεν θα επέλθει αλλαγή του κ. Καλτσογιάννη καθώς έχει αναλάβει αρμοδιότητες και χωρικού(;)! προκαλούν σκωπτικούς και σατιρικούς χαρακτηρισμούς, παρά συμβάλλουν σε ένα ουσιαστικό διάλογο και τη διασφάλιση της συνοχής.. Αλλωστε, όπως παρατηρεί το σύνολο σχεδόν των περιφερειακών συμβούλων της Μαγνησίας, κάτι τέτοιο ουδέποτε συζητήθηκε στην ομάδα και σε κάθε περίπτωση αν ήταν σοβαρό επιχείρημα θα απέτρεπε τον Περιφερειάρχη από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε…. Γιατί απλούστατα ήξερε και τότε πως ο κ. Καλτσογιάννης θα λειτουργούσε σαν…χωρικός! Οι ίδιοι δε επισημαίνουν ότι για την νεποτικού χαρακτήρα επιλογή του νυν αντιπεριφερειάρχη, που σημειωτέον εξελέγη τελευταίος σε ψήφους και με τα υπόλοιπα των Νομών, παρακάμφθηκαν σύμβουλοι με περισσότερες ψήφους, Το Δυτικό…μέτωπο Όπως μαθαίνουμε από ρεπορτάζ και σχόλια από σάιτς και εφημερίδες, τα Τρίκαλα αναμένουν την παράδοση της σκυτάλης από την όμορη Καρδίτσα και την τοποθέτηση τρικαλινού Αντιπεριφερειάρχη! Αυτό που κλονίζει τα νερά στους δύο Νομούς, εκτός από την επιθυμία πολλών να βρεθούν σ΄αυτή τη θέση, είναι και το ποιος από τους δύο Νομούς θα μείνει ακέφαλος σ’ αυτό το κομμάτι! Και με δεδομένη την πυθιακή στάση του κ. Μιχαλάκη για το ενδεχόμενο διεκδίκησης του Δήμου Τρικκαίων τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο! Στη Λάρισα πάλι η αινιγματική στάση της κ. Καραλαριώτου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της στο Δήμο Λαρισαίων, γεγονός που δημιουργεί εύλογο κενό στην ομάδα του κ. Αγοραστού. Ωστόσο τα πληθυσμιακά δεδομένα του Νομού απαιτούν την τοποθέτηση Αντιπεριφερειάρχη, με τους μνηστήρες πολλούς και το προηγούμενο του κ. Αγγέλη ανεξάρτητου συμβούλου, καθώς δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, σύμφωνα με υπαινιγμούς του ιδίου!

πηγή εφημερίδα ”ΘΕΣΣΑΛΙΑ”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή