"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ – Βρείτε πρώτα γιατρούς και μετά μιλάτε για το απογευματινό μαγαζί στο νοσοκομείο

lafarm

Σχετικά άρθρα

του Βάιου Τάσιου

Όποιος μιλάει για ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ απογευματινά χειρουργεία στο Γ.Ν.Τ έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Αυτη τη στιγμή στο νοσοκομείο είναι λειτουργικές για τα τακτικά πρωινά χειρουργεία οι τρεις!!!!από τις επτά!!! χειρουργικές τράπεζες και αυτό επειδή δεν επαρκούν οι αναισθησιολογοι.

Ας γίνουν λοιπόν οι απαραίτητες προσλήψεις γιατρών ώστε να μπορεί ο κόσμος να χειρουργηθεί το πρωί ΕΓΚΑΙΡΑ και ΔΩΡΕΑΝ όπως δικαιούται και μετά βλέπουμε πως θα λειτουργήσει το μαγαζί με τα ρεζερβε κρεβάτια και χειρουργεία.

  • O Bάιος Τάσιος είναι πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τρεις είναι πολύ αισιόδοξο…σε λίγο καιρό που φεύγει κι άλλος γιατρός θα είναι δύο…Να ετοιμάζονται οι αναισθησιολογοι για εγκεφαλικά όπως η γιατρός στη Θεσσαλονίκη..

  2. «Σήμερα, τα νοσοκομεία του ΕΣΥ μπορούν να προσλάβουν ιδιώτη γιατρό με μπλοκάκι και εάν κάπου υπάρχει ελλείπουσα θέση, τη ζητάει η διοίκηση, εγκρίνουμε την πίστωση και τον προσλαμβάνουμε. Πλέον, ένας ιδιώτης χειρουργός θα πληρώνουνε και να χειρουργεί με τη χειρουργική του ομάδα, μέσα σε ένα χειρουργικό τραπέζι ενός νοσοκομείου. Θα βάλουμε την εξουσιοδοτική διάταξη, όπως κάναμε με τα απογευματινά χειρουργεία, και οι όροι και οι προϋποθέσεις θα εξειδικευθούν σε Κοινή Υπουργική Απόφαση».

  3. Η δυνατότητα να πάνε γιατροί με μπλοκακι στα νοσοκομεία υπάρχει εδώ και χρόνια.Τα αποτελέσματα;;;κάτι λιγότερο από πενιχρά.. και λογικό. Σιγά μην αφήσει ο άλλος το ιατρείο για 17 ώρες ώστε να πάει για γαλέρα στο νοσοκομείο για 3 ευρώ την ώρα… Ειδικά ο αναισθησιολογος ο οποίος εκείνη την ώρα θα χάσει από τουλάχιστον 3-4 χειρουργεία έξω.. δηλαδή κάνα δυο χιλιάρικα.Τι λέτε;;θα πάει να πάρει δύο κατοσταρικα και να πεθάνει και στο άγχος;;Δεν νομίζω… Εξάλλου αν είχε πετύχει το μπλοκακι δεν θα χρειαζόταν να πάνε μετακίνηση οι γιατροί από το ένα μέρος στο άλλο σαν περιπλανώμενοι όπως από τα κέντρα υγείας της περιοχής μας στις Σποράδες όπου δεν υπάρχουν πλέον γιατροί για να στηρίξουν το τουριστικό θαύμα της θερινής περιόδου..

    • Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε επίσης ότι θα καταθέσει προσθήκη στο νομοσχέδιο για την Υγεία, ώστε να δοθεί η δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου όχι μόνο σε γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων αλλά και σε γιατρούς της πρωτοβάθμιας φροντίδας.

  4. Πρόταση νά μήν ξα ασχοληθούμε με τόν τηλε-εμπορο , πλασιέ τών εμπόρων υγείας, με τόν καιρό θά βρει την θέση τού στον σκουπιδοτενεκε τής κοινωνίας καί η πολιτική πού υπηρετεί στον διπλανό σκουπιδοτενεκε τής ιστορίας.
    Εμείς συνεχίζουμε τόν αγώνα μας για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, σύγχρονη με μοναδικό όριο τίς δυνατότητες τής επιστήμης καί τεχνολογίας……

  5. Με λίγα λόγια κάνε 5 εφημερίες στο Κ.Υ υγείας σου, κάνε άλλες δύο τρεις στο νοσοκομείο για να βγει η δουλειά, πήγαινε κάνε και κάμποσες Σκιάθο, Σκόπελο,Αλόννησο και στον λίγο χρόνο που σου απομένει ωστε να ξεκουραστείς ,να είσαι άνθρωπος και να δεις το παιδί σου ,άνοιξε κι ένα ιατρείο…..τι λε ρε φίλε;; Κι όλα αυτά για να μην αυξήσει μισθούς;;ςΠάντως το ξέρουν κι αυτό το νέο για το ιατρείο οι γιατροί της Π.ΦΥ αλλά παρ όλα αυτά την κοπανανε από το ΕΣΥ….. Υπάρχει και αξιοπρέπεια εκτός από δουλειά μέχρι θανάτου αγαπητέ … ααα μη ξεχάσω… υπάρχει ζήτηση για καλοκαιρινή δουλειά και στην Αγιά.. Έφυγαν κι από κει κάνα δύο….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης