"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

40.1 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ – Μια πόλη παραδομένη στους εργολάβους

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Η ανικανότητα δίνει τη θέση της στην απελπισία και σε φρούδες ελπίδες να ανακατέψουμε την τράπουλα μπας και μας κάτσει ο βαλές!

Κινήσεις εντυπωσιασμού προκειμένου να καλύψουν τη διοικητική ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής που πλέον φαίνεται εξόφθαλμα ότι καταρρέει…

Πείτε μου σε ποια άλλη πόλη η κεντρική πλατεία να έχει τόσα χρόνια να ολοκληρωθεί, ο εργολάβος να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη δημοτική αρχή και να μην κουνιέται φύλο!

Άρα από κάπου τους κρατάει και τους κάνει και χαβαλέ.

Ας μην πούμε για την παντελή έλλειψη σχεδιασμού και υλοποίησης των λοιπών έργων και παρεμβάσεων αφού η πόλη βρίσκεται παραδομένη στα χέρια των εργολάβων που ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει δίχως να λογαριάζει δήμο και πολίτες.

Ο ένας μπαζώνει στους δρόμους και από πίσω ο άλλος ξανασκάβει. Κανένας μα κανένας προγραμματισμός των τεχνικών έργων!

Μια πόλη πραγματικά βομβαρδισμένη, μέσα στο λιοπύρι και τη σκόνη, που εάν δείς εικόνα από drone πάνω από στην πόλη, υπερίπταται μόνιμα ένα σύννεφο σκόνης όχι Αφρικανικής αλλά Τρικαλινής με ευθύνη της δημοτικής Αρχής, που εγκυμονεί κινδύνους για το αναπνευστικό και γενικότερα την υγεία των πολιτών.

Μας λέει ο δήμαρχος μας με περίσσια υπερηφάνεια ότι τρέχουν αυτή τη στιγμή 92 έργα στην πόλη μας αλλά δε μας δίνει το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση τους και εάν παραδίδονται εμπρόθεσμα και εντός προϋπολογισμού ή παίρνουν συνεχώς παρατάσεις και ζητούν επιπλέον χρηματοδότηση….

Για παρουσιάστε στοιχεία εάν σας βαστάει δημόσια στον τύπο και στα ραδιόφωνα και όχι κρυμμένοι πίσω από την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο!

Λήσταρχος Γκαντάρας 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πέντε άτομα με επικεφαλής τον Δήμαρχο έχουν μπροστά τους έναν χάρτη και προσπαθούν να λύσουν τον τετραγωνισμό του κύκλου.Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν ευνοούν πολύπλοκες σκέψεις ,μια γούρνα είναι η λύση .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης