"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.7 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ – Οργή και αγανάκτηση από τους πλημμυροπαθείς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι πλημμυροπαθείς , έχουν απαυδήσει με τη συμπεριφορά της πολιτείας και όπως τονίζουν: “Δέκα μήνες μετά την πλημμύρα οι διαδικασίες των αποζημιώσεων κινούνται με ρυθμούς χελώνας. Ο κίνδυνος των ασθενειών από τα ποντίκια, τα φίδια και τους αρουραίους που μπαινοβγαίνουν στα γκρεμισμένα είναι πλέον ορατός. Οι δυσωδία γίνεται αντιληπτή από μακριά. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση υπάρχει άμεση αναγκαιότητα να κινητοποιηθούμε όλοι μας”. Η Επιτροπή Αγώνα των Μεγάλων Καλυβίων καλεί τους πλημμυροπαθείς  που το σπίτι τους έχει χαρακτηριστεί κόκκινο, την Κυριακή στις 11 η ώρα το πρωί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ να συζητήσουν και να αποφασίσουν πως θα δράσουν για την επίσπευση των διαδικασιών των αποζημιώσεων και για την αποκομιδή των γκρεμισμένων σπιτιών και αποθηκών. 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έκαναν τίποτα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πλημμύρα. Δεν έβγαλαν το Δήμο σε έκτακτη ανάγκη. Άφησαν την πόλη ένα απέραντο εργοτάξιο. Κρατάνε με τα έργα ομήρους τους δημότες. Τους μιλάς και σε βρίζουν. Το νερό βρύσης αμφιβόλου ποιότητας και υγιεινής. Καθαρισμός χόρτων δημοτικών εκτάσεων ανύπαρκτος, σε περιόδους πυρκαγιών. Τί κάνουν τελικά; Μόνο να τρώγονται οι δελφίνοι;

    • 06/09/2023
      Κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας υπολοίπου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΑΔΑ: ΡΛΛΙ46ΝΠΙΘ-ΦΛΧ)

  2. Ο λαός μίλησε. Εξηνταδύο τακατό. ¨Οταν ψηφίζετε για να πάρει απόσπαση ξαδέρφη ή να σας ζουπήξουν για κανένα τετράμηνο στην καθαριότητα τέτοιοι δήμαρχοι και τέτοια δημοτικά συμβούλια θα έχετε.
    Όσο για την αντιπολίτευση δεν χρειάζεται να πούμε κάτι αφού ούτε κι αυτή λέει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης