ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΟΚ σήμερα στο στάδιο [17.15] για το Κύπελλο Ελλάδος Reviewed by Momizat on . Ένα σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 5.15 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, όπου ο ΑΟΤ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλά Ένα σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 5.15 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, όπου ο ΑΟΤ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλά Rating: 0

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΟΚ σήμερα στο στάδιο [17.15] για το Κύπελλο Ελλάδος

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΟΚ σήμερα στο στάδιο [17.15] για το Κύπελλο Ελλάδος

Ένα σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 5.15 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, όπου ο ΑΟΤ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα των Τρικάλων παρουσιάζεται έτοιμη για τη μεγάλη έκπληξη που θα της επιτρέψει να έχει ελπίδες για συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου.

Το ματς θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων στις 5.15 μ.μ..

Ο Γιώργος Γεωργιάδης  ανακοίνωσε την 18άδα του αγώνα και οι παίκτες που επέλεξε είναι οι: Σιδεράκης, Βουτσελάς, Παπαπαναγιώτου, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρντζος, Λεάντρο Πίντο, Στεφάνοβιτς, Ριζογιάννης, Μουμίν, Δουκάκης, Μίνγκας, Τοπτίδης, Μπαϊκαρά, Σερντζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Λαμπάκης.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χασομέρης, Τζάκσον, Καρίκι και Πελίγνου. Όπως και οι Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Στογιάνοβιτς και Χυσάι.
Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:
Στην Θύρα 1: 7 ευρώ
Στην Θύρα 4: 15 ευρώ
Στο πέταλο: 10 ευρώ
Οι κάτοχοι διαρκείας GOLD θα περάσουν από την Θύρα 5.
Οι κάτοχοι διαρκείας RED από την Θύρα 5.
Οι κάτοχοι διαρκείας BLUE από την Θύρα 1.

Γίνεται γνωστό ότι δεν θα γίνει προπώληση ,γι΄αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έρθουν πιο νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή