"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

40.1 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ- Δυστυχώς στο Βαρούσι την πάτησαν

lafarm

Σχετικά άρθρα

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που κάθε πόλη θα το είχε κόσμημα και βασικό της αξιοθέατο, εμείς το έχουμε παραπεταμένο και απαξιωμένο. Και το χειρότερο είναι ότι γνωρίζουμε την τουριστική, ιστορική και αρχιτεκτονική αξία του Βαρουσίου, αλλά δεν κάνουμε τίποτα ως πόλη να το προστατέψουμε και να το βελτιώσουμε.

    Ούτε τα πιο απλά δεν γίνονται πχ. έχει τόσα πολλά γκράφιτι, συνθήματα και μουτζούρες στους τοίχους που θυμίζει κάποιου είδους κακόφημη συνοικία. Είναι εδώ και χρόνια έτσι και δεν βρέθηκε κάποιος να αποκαταστήσει αυτή την εικόνα και να μπει ειδική μπογιά/επίστρωση σε όλα τα πιθανά σημεία, έτσι ώστε να καθαρίζει πολύ εύκολα ο κάθε τοίχος αν βαφτεί με συνθήματα.

    Αν δεν μπορεί να γίνει ένα απλό βάψιμο δεν ξέρω αν μπορούμε να περιμένουμε οτιδήποτε άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα στραβά του Βαρουσίου (τα οποία είναι πολλά), τα βλέπουνε και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι παρατηρούν τα πάντα και δεν σχηματίζουν σε καμιά περίπτωση καλή εντύπωση.

  2. Δυστυχώς η δημοτική αρχή δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί τα προβλήματα της πόλης..η μάλλον δείχνει ικανή στο να δημιουργεί προβλήματα στην πόλη.Δεν είναι τυχαίο που την κεντρική πλατεία την έχουν μετατρέψει εδώ και 4χρονια σε ακαλλιέργητο χωράφι,δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι δρόμοι της πόλης έχουν σκαφτεί και έχουν μετατραπεί σε αγροτικούς και βεβαίως δεν είναι τυχαίο ότι μια παραδοσιακή συνοικία που αποτελεί στολίδι με μεγάλη επισκεψιμότητα ,την έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους..Δεν είναι κακό να δηλώσετε ανικανότητα και να πάτε στα σπίτια σας.Τουλαχιστον ας μας κάνετε αυτό το καλό..

  3. Ελλάς το μεγαλείο σου πού τελειωμό δεν έχει. Οι λάθος επιλογές των ταγών συνέχεια!απομακρύνει τούς ικανούς και με όραμα και το κακό συνεχίζεται και θα συνεχίζετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης