ΤΡΙΚΑΛΑ: Το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής Reviewed by Momizat on . «Το φασισμό βαθιά  κατάλαβέ τον Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον » Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμ «Το φασισμό βαθιά  κατάλαβέ τον Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον » Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμ Rating: 0

ΤΡΙΚΑΛΑ: Το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής

ΤΡΙΚΑΛΑ: Το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής

«Το φασισμό βαθιά  κατάλαβέ τον
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον »

Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Ο λαός μας σήμερα μπορεί να δει πιο καθαρά και με αίσθημα ευθύνης τον εγκληματικό ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Επίσης, Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Ταυτόχρονα, όμως, δεν πρέπει  να πέσουν στην παγίδα όσων επιδιώκουν να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια, να φρενάρουν και να βάλουν εμπόδια στις οργανωμένες εργατικές λαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.

Τα σωματεία των εργαζομένων,  οι μαζικοί φορείς , οι Λαϊκές Επιτροπές στις γειτονιές αλλά και τα χωριά  μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες των εργατικών σωματείων, των λαϊκών επιτροπών που καταδικάζουν, απομονώνουν και αποφασιστικά μπορούν να αχρηστεύσουν τα δίχτυα της ΧΑ σε κάθε τόπο δουλειάς και μόρφωσης, σε κάθε εργατική λαϊκή γειτονιά, σε κάθε χωριό.  Η διέξοδος βρίσκεται στην οργάνωση της λαϊκής πάλης και συμμαχίας με κατεύθυνση την ανατροπή του συστήματος  που γεννά και θρέφει τη Χρυσή Αυγή.

 ΤΡΙΚΑΛΑ  19/9/2013

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή