Τρικαλινά βραβεία …βιτρίνας Reviewed by Momizat on . Tον καλύτερο χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού και βιτρίνας καταστήματος θα βραβεύσει φέτος ο δήμος Τρικκαίων.Η υποβολή των υποψηφιοτήτων συνεχίζεται στο τμήμα Tον καλύτερο χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού και βιτρίνας καταστήματος θα βραβεύσει φέτος ο δήμος Τρικκαίων.Η υποβολή των υποψηφιοτήτων συνεχίζεται στο τμήμα Rating: 0

Τρικαλινά βραβεία …βιτρίνας

000000000000000000000000

Tον καλύτερο χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού και βιτρίνας καταστήματος θα βραβεύσει φέτος ο δήμος Τρικκαίων.Η υποβολή των υποψηφιοτήτων συνεχίζεται στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dds@trikalacity.gr με σκοπό να βραβευθούν οι συμπολίτες που, με τον τον στολισμό στις κατοικίες ή στο κατάστημά τους, συνέβαλαν στην αναβάθμιση της γιορτινής εικόνας της πόλης των Τρικάλων.
Η επιτροπή που ορίστηκε θα κρίνει σε λίγες ημέρες, τις υποψηφιότητες των συμμετεχόντων. Στην επιτροπή για τις κατοικίες, μετέχουν τέσσερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και αρχιτέκτονας του Δήμου, ενώ για τις βιτρίνες, μετέχουν δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, δύο μέλη που με απόφασή του θα ορίσει το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και ένας αρχιτέκτονας του Δήμου Τρικκαίων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή