Τρικαλινά ποδήλατα – αντίκες Reviewed by Momizat on . Τα Τρίκαλα εκτός των άλλων παραδόσεων,έχουν έντονη και πολύχρονη παράδοση στο ποδήλατο.Σχεδόν κάθε νοικοκυριό έχει στην κατοχή του ποδήλατο και σε πολλές περιπτ Τα Τρίκαλα εκτός των άλλων παραδόσεων,έχουν έντονη και πολύχρονη παράδοση στο ποδήλατο.Σχεδόν κάθε νοικοκυριό έχει στην κατοχή του ποδήλατο και σε πολλές περιπτ Rating: 0

Τρικαλινά ποδήλατα – αντίκες

DSC00918

Τα Τρίκαλα εκτός των άλλων παραδόσεων,έχουν έντονη και πολύχρονη παράδοση στο ποδήλατο.Σχεδόν κάθε νοικοκυριό έχει στην κατοχή του ποδήλατο και σε πολλές περιπτώσεις ο αριθμός τον ποδηλάτων είναι μεγαλύτερος του ενός, ανά νοικοκυριό.Απο τη δεκαετία του ’40 ακόμα,εκατοντάδες ποδήλατα με ποδηλάτες όλων των ηλικιών,διασχίζουν τους δρόμους της πόλης,προσδίδοντας ενα ξεχωριστό χρώμα στην καθημερινή κίνηση.
podilata - antikes

Ειδικοί, έχουν αποκαλέσει τα Τρίκαλα ως “το Πεκίνο της Ελλάδας”,λόγω της πληθώρας των ποδηλάτων. Μια ξεχωριστή κι αξιοπρόσεκτη περίπτωση είναι κι αυτή του συλλέκτη Κώστα Τσεκούρα,ο οποίος έχει στη κατοχή του ενα μεγάλο αριθμό καλοδιατηρημένων ποδηλάτων-ματρακάδων. Σήμερα το πρωί τα παρουσίασε για μια ακόμη φορά στην κεντρική πλατεία της πόλης με ένα και μοναδικό σκοπό όπως λέει ο ίδιος ” να καταλάβει ο κόσμος πόσο καλό και χρήσιμο είναι το ποδήλατο στην καθημερινότητα μας.
Δημήτρης Παδιός

podilata antikes

podilata antikes

podilata antikes

podilata antikes

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή