Τρικαλινά συνεταιριστικά προϊόντα στην “Ελλάδος Γεύσεις” Reviewed by Momizat on . Την ποιότητα των συνεταιριστικών προϊόντων του Ομίλου της Ε.Α.Σ. Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι επισκέπτες της έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις» που πρα Την ποιότητα των συνεταιριστικών προϊόντων του Ομίλου της Ε.Α.Σ. Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι επισκέπτες της έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις» που πρα Rating: 0

Τρικαλινά συνεταιριστικά προϊόντα στην “Ελλάδος Γεύσεις”

Τρικαλινά συνεταιριστικά προϊόντα στην “Ελλάδος Γεύσεις”

Την ποιότητα των συνεταιριστικών προϊόντων του Ομίλου της Ε.Α.Σ. Τρικάλων είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι επισκέπτες της έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις» που πραγματοποιήθηκε από 16 μέχρι και 18 Δεκεμβρίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Συνεταιριστικός Όμιλος μετείχε στην έκθεση με δικό του περίπτερο στο οποίο εκτέθηκαν προϊόντα της Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ  καθώς και της Οξοποιίας ΜΕΤΕΩΡΑ που πλέον διευρύνουν την παρουσία τους στο λεκανοπέδιο των Αθηνών και όχι μόνο.

Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την εξαιρετική ποιότητα των συνεταιριστικών προϊόντων της ΤΡΙΚΚΗ και  της ΜΕΤΕΩΡΑ που αποτελούν δύο από τις δραστηριότητες αιχμής του Συνεταιριστικού Ομίλου.

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Τρικάλων και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΙΚΚΗ κ. Αχιλλέας Λιούτας επισκέφθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου το περίπτερο του Ομίλου ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επισκέπτες της έκθεσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης παρών στην έκθεση ήταν  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΤΡΙΚΚΗ κ. Δημήτρης Ιακωβάκης ενώ την ευθύνη της είχε ο κ. Απόστολος Κουρσοβίτης.

 

Στη φωτό: Ο κ. Λιούτας μαζί με τον βουλευτή κ. Κώστα Σκρέκα, τον πρώην δήμαρχο  Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη και τον κ. Απόστολο Κουρσοβίτη.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή