Τρικαλινές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην “FOODEXPO 2019” Reviewed by Momizat on . Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2019”, που διεξήχθη από 16 έως 18 Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2019”, που διεξήχθη από 16 έως 18 Rating: 0

Τρικαλινές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην “FOODEXPO 2019”

Τρικαλινές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην “FOODEXPO 2019”

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2019”, που διεξήχθη από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Τρικαλινές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην “FOODEXPO 2019”

Η FOODEXPO είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη παρουσιάζοντας προϊόντα περισσότερων από 1.300 Ελλήνων και ξένων εκθετών σε εμπορικούς επισκέπτες από επιχειρήσεις της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.
Οι Τρικαλινές επιχειρήσεις συμμετείχαν και φέτος δυναμικά στην έκθεση, μέσω της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Τρικάλων αλλά και με δικά τους εταιρικά περίπτερα. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους, σε εμπορικούς επισκέπτες και ξένους food traders από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές (B2B) συναντήσεις με τους 900 προσκεκλημένους αγοραστές (hosted buyers) από μεγάλες αγορές στόχους.

Στη συλλογική συμμετοχή Επιμελητηρίου Τρικάλων και Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχαν οι επιχειρήσεις (με αλφαβητική σειρά):
–    Δ.ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ 
–    ΚΕΔΑΠ ΑΕ 
–    ΜΠΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΜΠΑΡΔΑ
–    ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΠΕ – TASOULAS PEPPERS LTD
Επίσης, στην έκθεση συμμετείχαν και οι (με αλφαβητική σειρά / προϊοντική κατηγορία): 
–    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ – ΤΥΡΑΣ
–    ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΕ – ΔΙΒΑΝΗΣ 
–    LA FARM AE
–    ΒΙΟΣΑΛ ΕΠΕ – FEINKOST
–    ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ
–    ΔΕΡΜΙΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΠΟΙΙΑ ΕΠΕ
–    ΟΙΚΟΠΑΛ ΙΚΕ
–    ΧΑΤΖΗΣ ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
–    ΤΣΙΛΙΛΗΣ Κ. ΑΕ
–    ΛΑΝΑΡΑΣ ΑΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή