Τρικαλινές…. “Τετάρτες και Παρασκευές” Reviewed by Momizat on . Ένα πολύ όμορφο τραγούδι που αξίζει να το ακούσετε με την ερμηνεία του Βαγγέλη Μπαρμπαρούση , τα φωνητικά της Κωνσταντίας Λάσκου   και την συμμετοχή αγαπημένων Ένα πολύ όμορφο τραγούδι που αξίζει να το ακούσετε με την ερμηνεία του Βαγγέλη Μπαρμπαρούση , τα φωνητικά της Κωνσταντίας Λάσκου   και την συμμετοχή αγαπημένων Rating: 0

Τρικαλινές…. “Τετάρτες και Παρασκευές”

Τρικαλινές…. “Τετάρτες και Παρασκευές”
Ένα πολύ όμορφο τραγούδι που αξίζει να το ακούσετε με την ερμηνεία του Βαγγέλη Μπαρμπαρούση , τα φωνητικά της Κωνσταντίας Λάσκου   και την συμμετοχή αγαπημένων φίλων και αξιόλογων μουσικών.

Μουσική: Βασίλης Αναγνώστου Στίχοι: Νικόλας Δότσιος Ερμηνεία: Βαγγέλης Μπαρμπαρούσης Φωνητικά: Κωνσταντία Λάσκου.Γιώργος Ντίνας: Dohola, Bendir, Riq Νεκτάριος Παπαγεωργίου: Κλαρίνο, καβάλι ΜΙχάλης Παλμούτσης: Λαούτο Βαγγέλης Μπαρμπαρούσης: Ακουστική κιθάρα Δημήτρης Λατσάρας: Κλασική κιθάρα, μπάσο Βασίλης Αναγνώσου: Ακουστική κιθάρα *Η ηχοληψία έγινε στο Μουσείο Τσιτσάνη, Τρίκαλα Σχεδιασμός βίντεο: Βασίλης Αναγνώστου (εικόνες από το διαδίκτυο)

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή