Τρικαλινή απύθμενη υποκρισία Reviewed by Momizat on . Τουλάχιστον ο Μαυρογιαλούρος της γνωστής, αλλά πολύ διδακτικής Ελληνικής ταινίας είχε τη συναίσθηση των ευθυνών του και παραιτήθηκε. Είχε φιλότιμο, κάτι που δεν Τουλάχιστον ο Μαυρογιαλούρος της γνωστής, αλλά πολύ διδακτικής Ελληνικής ταινίας είχε τη συναίσθηση των ευθυνών του και παραιτήθηκε. Είχε φιλότιμο, κάτι που δεν Rating: 0

Τρικαλινή απύθμενη υποκρισία

Τρικαλινή απύθμενη υποκρισία

Τουλάχιστον ο Μαυρογιαλούρος της γνωστής, αλλά πολύ διδακτικής Ελληνικής ταινίας είχε τη συναίσθηση των ευθυνών του και παραιτήθηκε.

Είχε φιλότιμο, κάτι που δεν το έχουν οι σημερινοί πολιτικοί “Σωτήρες” και ”Φωστήρες” μας.

Όλοι κυνηγούν την ψήφο του Λαού, με υποσχέσεις και λόγους που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν.

Εν γνώσει τους μας λένε ψέματα, ενώ η υποκρισία τους είναι καταφανώς διακριτή και διαχέεται ασύστολα από την κάθε τους πράξη και ενέργεια ιδίως την προεκλογική περίοδο.

Η προεκλογική περίοδος διακρίνετε από ένα ανήθικο κυνήγι της ψήφου με μοναδικό σκοπό την καρέκλα, και μετά τα ξεχνούν όλα. Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην πόλη μας αλλά σε όλη τη Χώρα. Ένα πλήθος αυτόκλητων σωτήρων, πολλοί από τους οποίους με τις πράξεις των και τις πολιτικές των κομμάτων τους έφεραν τη φτώχεια και τη δυστυχία στο Λαό μας, ζητούν ξανά την ψήφο του για να τον σώσουν.

Τόση απύθμενη υποκρισία ποτέ άλλοτε δεν ξανάζησε ο Λαός μας.

Ας το σκεφθεί την ημέρα των εκλογών.

Δικαιόπολης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή