Τρικαλινή διεκδικεί τον φετινό τίτλο της Σταρ Ελλάς Reviewed by Momizat on . Η όμορφη Νεοχωρίτισσα καλλονή που ακούει στο όνομα Ραφαέλα Πλαστήρα ετοιμάζει βαλίτσες. Η Ραφαέλα κατάγεται από την Οιχαλία Τρικάλων και μεγαλωμένη στην Ολλανδί Η όμορφη Νεοχωρίτισσα καλλονή που ακούει στο όνομα Ραφαέλα Πλαστήρα ετοιμάζει βαλίτσες. Η Ραφαέλα κατάγεται από την Οιχαλία Τρικάλων και μεγαλωμένη στην Ολλανδί Rating: 0

Τρικαλινή διεκδικεί τον φετινό τίτλο της Σταρ Ελλάς

Τρικαλινή διεκδικεί τον φετινό τίτλο της Σταρ Ελλάς

Η όμορφη Νεοχωρίτισσα καλλονή που ακούει στο όνομα Ραφαέλα Πλαστήρα ετοιμάζει βαλίτσες. Η Ραφαέλα κατάγεται από την Οιχαλία Τρικάλων και μεγαλωμένη στην Ολλανδία  συνεχίζει και κερδίζει εντυπώσεις και όχι μόνο.

Η Νεοχωρίτισσα Ραφαέλα Πλαστήρα στα Miss Summer World 2017

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τη μεγάλη βραδιά που θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ (Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young), ο μακροβιότερος διαγωνισμός καλλιστείων στην Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για ραφαελα πλαστηρα μισ ελλασ

Οι νικήτριες του διαγωνισμού κάθε χρόνο εκπροσωπούν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς Μις Υφήλιος, Μις Κόσμος, Miss International και Μις Ευρώπη. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 1925 με πρωτοβουλία της εφημερίδας Έθνος και από το 1990 έως το 2010 μεταδιδόταν τηλεοπτικά από το κανάλι ΑΝΤ1.

Η μεγάλη και λαμπερή βραδιά των καλλιστείων “Star Hellas-Miss Hellas-Miss Young 2019” φέτος θα λάβει χώρα στο «θέατρο Αλάμπρα» στις 16 Οκτωβρίου με οικοδέσποινα της βραδιάς την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή