Τρικαλινή με σπάνιο περιστατικό καρκίνου του μαστού βρήκε την υγειά της στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας Reviewed by Momizat on . Με ένα σπάνιο περιστατικό καρκίνου του μαστού ήρθαν αντιμέτωποι στρατιωτικοί ιατροί από τη ΣΜΥ και το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας. Η παρουσίαση αυ Με ένα σπάνιο περιστατικό καρκίνου του μαστού ήρθαν αντιμέτωποι στρατιωτικοί ιατροί από τη ΣΜΥ και το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας. Η παρουσίαση αυ Rating: 0

Τρικαλινή με σπάνιο περιστατικό καρκίνου του μαστού βρήκε την υγειά της στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας

Τρικαλινή με σπάνιο περιστατικό καρκίνου του μαστού βρήκε την υγειά της στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας

Με ένα σπάνιο περιστατικό καρκίνου του μαστού ήρθαν αντιμέτωποι στρατιωτικοί ιατροί από τη ΣΜΥ και το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας.
hellas_404-%ce%b3%cf%83%ce%bd%ce%bb
Η παρουσίαση αυτού του σπάνιου περιστατικού όγκου στήθους που αφορούσε γυναίκα ιδιώτη 65 ετών από την πόλη των Τρικάλων,  έγινε  στο 26ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη από τη Γενική Χειρουργό της ΣΜΥ, Αντισυνταγματάρχη Ι. Κωνσταντιάδου.
Μαζί με τους συναδέλφους της Αντισυνταγματάρχη Ν. Ξηρό, Διευθυντή Χειρουργικής κλινικής 404 ΓΣΝ Λάρισας και Ταγματάρχη Κ. Παιδοκούκη, Διευθυντή Αναισθησιολογικού τμήματος του ιδίου νοσοκομείου, αντιμετώπισαν με επιτυχία τον σπάνιο όγκο και βγήκαν νικητές από την μάχη με τον καρκίνο. Τέλειο ιατρικό team από εξαίρετους επιστημόνες και ανθώπους.
dscf7369
Η παρουσίαση του περιστατικού στο συνέδριο έγινε με τη μορφή εργασίας με θέμα: » ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΕΝΔΟΚΥΣΤΙΚΟ Η ΕΓΚΑΨΩΜΕΝΟ ΘΗΛΩΔΕΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΜΑΣΤΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ»  η οποία απέσπασε έπαινο ως δεύτερη καλύτερη εργασία από την επιστημονική επιτροπή.
πηγή: onlarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή