Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία : Πέρασαν οι άγιες μέρες και έρχονται οι άγριες μέρες Reviewed by Momizat on . Στο τραπέζι έχουν πέσει εδώ και καιρό τα ονόματα των εν δυνάμει υποψηφίων βουλευτών στα Τρίκαλα με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο για το ποιοι θα είναι οι εκλεκτ Στο τραπέζι έχουν πέσει εδώ και καιρό τα ονόματα των εν δυνάμει υποψηφίων βουλευτών στα Τρίκαλα με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο για το ποιοι θα είναι οι εκλεκτ Rating: 0

Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία : Πέρασαν οι άγιες μέρες και έρχονται οι άγριες μέρες

Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία : Πέρασαν οι άγιες μέρες και έρχονται οι άγριες μέρες

Στο τραπέζι έχουν πέσει εδώ και καιρό τα ονόματα των εν δυνάμει υποψηφίων βουλευτών στα Τρίκαλα με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο για το ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί του Κυριάκου. Με τους ενδιαφερόμενους να αγγίζουν τον αριθμό 15 , αξιομνημόνευτα είναι τα εξής :

Κορίνα Λιουτα και Θανάσης Λιούτας έχουν το ίδιο επίθετο χωρίς να έχουν ουδεμία συγγενική σχέση . Τα σαΐνια …. της ΝΔ προβληματίζει το ίδιο επίθετο , στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

Ηλίας Βλαχογιάννης και Ηλίας Τσιαούσης [θείος και ανιψιός από αδερφή ] , πόλεμος Βλαχογιαννάκηδων και Τσιαουσάκηδων αποκλείεται , πρόκειται για οικογένεια αγαπημένη.

Και τέλος , Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Χρήστος Λιάπης ορμώμενοι εκ Καλαμπάκας και οι δύο , αν επιλεγούν και οι δύο θα μείνει ακάλυπτη κάποια άλλη περιοχή.

Καλή τύχη σε όλους ,

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή