Τρικαλινή ντροπή και αίσχος Reviewed by Momizat on . Eν έτη 2018 σε μια Ευρωπαική χώρα ,η οδική σύνδεση μεταξύ δυο γειτονικών νομών παρουσιάζει αυτή την εικόνα, μετά την κατολίσθηση που έγινε λόγω των ισχυρών βροχ Eν έτη 2018 σε μια Ευρωπαική χώρα ,η οδική σύνδεση μεταξύ δυο γειτονικών νομών παρουσιάζει αυτή την εικόνα, μετά την κατολίσθηση που έγινε λόγω των ισχυρών βροχ Rating: 0

Τρικαλινή ντροπή και αίσχος

Τρικαλινή ντροπή και αίσχος
Eν έτη 2018 σε μια Ευρωπαική χώρα ,η οδική σύνδεση μεταξύ δυο γειτονικών νομών παρουσιάζει αυτή την εικόνα, μετά την κατολίσθηση που έγινε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων το 2015.
Η φωτογραφία είναι από τον δρόμο Τρίκαλα – Άρτα και συγκεκριμένα το κομμάτι  μεταξύ της σήραγγας Μεσοχώρας και του φράγματος εκτροπής του Αχελώου.
Την ίδια ώρα ο νομός διαθέτει τρεις κυβερνητικούς βουλευτές ανύπαρκτους και ένα Υπουργό καταγόμενο από την Πύλη.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τι κάνει ;
Ο Δήμος Πύλης τι κάνει ;
Εν πάση περιπτώσει, το θέμα ήδη βρίσκεται στα αρμόδια Ευρωπαικά όργανα, για να γνωρίζουν οι άνθρωποι με τι  Μάο – Μάο έχουν να κάνουν ,κι ας πάει ο Γιώργος Χονδρός να αντικρούσει τα επιχειρήματα.
Όσο για τους Τρικαλινούς ψηφοφόρους, ας απολαύσουν εν ηρεμία και μακαριότητα στα κινητά τους τα 5G, πλατσουρίζοντας στα spa στο Ρίζωμα και επισκεπτόμενοι με τα άνεργα τέκνα τους, τα πολυάριθμα μουσεία και τις αίθουσες τέχνης του τόπου μας.
Φυσάει Aνάποδα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή