Τρικαλινή συμμετοχή στη βράβευση της κορυφαίας ομάδας με αναπηρία Reviewed by Momizat on . Κορυφαία ομάδα με αναπηρία αναδείχθηκε για το 2013  η Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο στην ετήσια εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών. Οι Αθλη Κορυφαία ομάδα με αναπηρία αναδείχθηκε για το 2013  η Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο στην ετήσια εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών. Οι Αθλη Rating: 0

Τρικαλινή συμμετοχή στη βράβευση της κορυφαίας ομάδας με αναπηρία

Τρικαλινή συμμετοχή στη βράβευση της κορυφαίας ομάδας με αναπηρία

Κορυφαία ομάδα με αναπηρία αναδείχθηκε για το 2013  η Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο στην ετήσια εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών.

anapiria1Οι Αθλητικοί συντάκτες όλης της χώρας ψήφισαν ως καλύτερους στην κατηγορία την  ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ με τους Γιώργο Λαζαρίδη, Στέφανο Διαμαντή, Επαμεινώνδα Σταμάτη και ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Κόντο για τις επιτυχίες το 2013.
«Δεν έχουμε υπερφυσικές δυνάμεις. Με αυτό που κάνουμε ζούμε και προσπαθούμε για το καλύτερο», ανέφεραν οι αθλητές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τον Στέφανο Διαμαντή προπονεί στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Τρικάλων στην Μπάρα, ο τεχνικός του Τρικαλινού συλλόγου Θανάσης Ξάνθος και έχει βάλει κι αυτός το λιθαράκι του για τις επιτυχίες του Στέφανου.

(Πηγή trikalasportiva.gr)

 

Αφήστε το σχόλιο σας