Τρικαλινή συμπαράσταση στη Παλαιστίνη Reviewed by Momizat on . Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην κεντρική γέφυρα του Ληθαίου στα Τρίκαλα  κατά της χερσαίας επιχείρησης του Ισραήλ στη Γάζα. Δεκάδες Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην κεντρική γέφυρα του Ληθαίου στα Τρίκαλα  κατά της χερσαίας επιχείρησης του Ισραήλ στη Γάζα. Δεκάδες Rating: 0

Τρικαλινή συμπαράσταση στη Παλαιστίνη

Τρικαλινή συμπαράσταση στη Παλαιστίνη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην κεντρική γέφυρα του Ληθαίου στα Τρίκαλα  κατά της χερσαίας επιχείρησης του Ισραήλ στη Γάζα.
Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν για τις εχθροπραξίες που λαμβάνουν χώρα στην πολύπαθη Λωρίδα της Γάζας. Την εκδήλωση η οποία ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους  οργάνωσαν συλλογικότητες και φορείς της πόλης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πριν την πορεία πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην κεντρική γέφυρα, όπου μοιράστηκαν προκηρύξεις, υπήρχε φωτογραφικό υλικό από το “Ένα καράβι για τη Γάζα” και προβλήθηκαν σχετικά βίντεο. Στα απρόοπτα και πολύ ευχάριστα της συγκέντρωσης, η εμφάνιση ενός νιόπαντρου ζευγαριού (λίγα λεπτά πριν είχαν ανταλλάξει ευχές αιώνιας αγάπης στο Δημαρχείο Τρικκαίων). Οι Χριστίνα Καλαμπαλίκη και Κώστας Παπαθανασίου, με τους κουμπάρους Ευαγγελία Κάκια και Χρήστο Αυγέρο, με τη συμβολική αυτή κίνηση σκόρπισαν μήνυμα αισιοδοξίας.

gaza_diamartiria3 gaza_diamartiria4 gaza_diamartiria5 gaza_diamartiria6 gaza_diamartiria7

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή