Τρικαλινή “συντρόφισσα” θέλει να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Reviewed by Momizat on . Έχει χαρές η ζωή, έχει και λύπες. Έχει και αγωνίες . Η αγωνία των στελεχών της τοπικής ΝΔ είναι αν θα πιάσουν ¨στασίδι" στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για όποτε κα Έχει χαρές η ζωή, έχει και λύπες. Έχει και αγωνίες . Η αγωνία των στελεχών της τοπικής ΝΔ είναι αν θα πιάσουν ¨στασίδι" στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για όποτε κα Rating: 0

Τρικαλινή “συντρόφισσα” θέλει να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Τρικαλινή “συντρόφισσα” θέλει να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Έχει χαρές η ζωή, έχει και λύπες. Έχει και αγωνίες . Η αγωνία των στελεχών της τοπικής ΝΔ είναι αν θα πιάσουν ¨στασίδι” στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για όποτε και αν γίνουν οι εκλογές .

Να  “ξεχάσουμε το παρελθόν και να βαδίσουμε ενωμένοι στο μέλλον” ζητούν καμιά 15αριά ενδιαφερόμενοι . 

Να ξεχάσουμε την χρεοκοπία της χώρας,  και όλα αυτά τα δυσάρεστα που έγιναν στο παρελθόν από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Εδω που τα λέμε, δεν έγινε και τίποτα κακό τόσα χρόνια……

Η αποθέωση ποιά είναι ; 
Mία κυρία η οποία ασχολείται με τα κοινά στον τόπο μας , επισκέφθηκε τρεις φορές τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα και ζήτησε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο .

Από τα κεντρικά , λογικό , την παρέπεμψαν στην τοπική ΝΟΔΕ .

Η επίσης μεγάλη αποθέωση ποια είναι .

Η κυρία για αρκετά χρόνια υπηρέτησε άλλον κομματικό χώρο , απέναντι από τη ΝΔ , και τώρα ζητά να προσφέρει για το καλό του τόπου και από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης . 

Θέλει να προσφέρει στη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, του Άδωνι και του Βορίδη η οποία νοιάζεται για τους Έλληνες που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν -και εξαιτίας της- και θα κάνει το παν όλοι μαζί  για να τους φέρουν πίσω στην Ελλάδα.

Κιμ 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή