Τρικαλινοί έμποροι και ΕΒΕ καλούν σε κινητοποιήσεις Reviewed by Momizat on . Εδώ και λίγο καιρό βρισκόμαστε στον αστερισμό του πρωτογενούς πλεονάσματος, η επίτευξη του οποίου θα οδηγούσε σε χαλάρωση των μέτρων λιτότητας και σε ανάκαμψη τ Εδώ και λίγο καιρό βρισκόμαστε στον αστερισμό του πρωτογενούς πλεονάσματος, η επίτευξη του οποίου θα οδηγούσε σε χαλάρωση των μέτρων λιτότητας και σε ανάκαμψη τ Rating: 0

Τρικαλινοί έμποροι και ΕΒΕ καλούν σε κινητοποιήσεις

Τρικαλινοί έμποροι και ΕΒΕ καλούν σε κινητοποιήσεις

Εδώ και λίγο καιρό βρισκόμαστε στον αστερισμό του πρωτογενούς πλεονάσματος, η επίτευξη του οποίου θα οδηγούσε σε χαλάρωση των μέτρων λιτότητας και σε ανάκαμψη της οικονομίας δίνοντας παράλληλα μια αχτίδα ελπίδας στην φτωχοποιημένη κοινωνία μας.

Δυστυχώς όμως εξ όσων φαίνονται, η κυβερνητική πολιτική της λιτότητας, της υπερφορολόγησης, της συρρίκνωσης των μικρών επιχειρήσεων και του ανορθολογισμού θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση οδηγώντας σε περαιτέρω εξαθλίωση της κοινωνίας μας.  Στο πλαίσιο αυτό η ομοσπονδία ΕΒΕ και ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Τρικάλων συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 καλώντας τα μέλη τους να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή