Τρικαλινοί αντιμνημονιακοί …. Reviewed by Momizat on . Επειδή «ζούμε ιστορικές στιγμές» ,  έτσι και οι δύο συνδικαλιστές του ΟΣΕ Μιχάλης Μπαγιώτης και Θωμάς Χαχάμης βρίσκονται και αυτοί «υπό Ιταλική κατοχή» αφού πλέ Επειδή «ζούμε ιστορικές στιγμές» ,  έτσι και οι δύο συνδικαλιστές του ΟΣΕ Μιχάλης Μπαγιώτης και Θωμάς Χαχάμης βρίσκονται και αυτοί «υπό Ιταλική κατοχή» αφού πλέ Rating: 0

Τρικαλινοί αντιμνημονιακοί ….

Τρικαλινοί αντιμνημονιακοί ….

Επειδή «ζούμε ιστορικές στιγμές» ,  έτσι και οι δύο συνδικαλιστές του ΟΣΕ Μιχάλης Μπαγιώτης και Θωμάς Χαχάμης βρίσκονται και αυτοί «υπό Ιταλική κατοχή» αφού πλέον η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μας αποχαιρέτησε.

Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων ο πρώτος , Παπανδρεϊκός ο δεύτερος ,  δεν βγάζουν «τσιμουδιά» για το θέμα , μόνο μνημόσυνα .

Ειλικρινά σας μοιάζουν έτοιμοι για αντίσταση και ρήξη;

 

Σχόλια (1)

 • Α.Κ.

  Οι Ιταλοί…ξαναρχονται!

  Έρχονται πάλι οι Ιταλοί… να καταλάβουν τους σιδηροδρομους μας αυτή τη φορά.
  Στο πνεύμα του γενικού ξεπουληματος του εθνικού πλούτου ήρθε και η σειρά του ΟΣΕ.
  Έχει και τα θετικά της όμως η ιστορία. Αν είναι να σουλουπωσουν τον πληθωρικο στην ενδυμασία Θωμά Χαχαμη καλώς να έρθουν. Παρά ήταν Large. Μόνο μην τον κάνουν μαφιοζο και τη βαψαμε!
  Από τον προπαππο του και μετά όλοι δούλευαν στον ΟΣΕ!
  Κληρονομική ήταν η θέση;
  Παιρναν …δακτυλιδι διαδοχής.. ..αλα ΓΑΠ;
  Πάνε αυτά τώρα!
  Ο Μιχάλης Μπαγιωτης τόσο εκεί που είναι Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, που ερημωσε από τους συμβουλους και για παταξουν τα …δαιμονια το εριξαν στους αγιασμους και τα ευχελαια,… όσο και στη ΝΟΔΕ που είναι λες και δεν υπάρχει τιμονιερης και κάνουν κουμαντο άλλοι…τώρα στον ΟΣΕ θα ξυπνησει τον Τσε Γκεβάρα μέσα του;
  Αφηστε τα παιδιά του παλιού κομματικου-πελατειακου κράτους να απολαυσουν τους Ιταλούς και να δουν πως οι κρατικοι οργανισμοί δεν ειναι τσιφλίκι τους.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή