Τρικαλινοί δρομείς στον μαραθώνιο της Βουδαπέστης Reviewed by Momizat on . Μια απίστευτα όμορφη εμπειρία έζησαν τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, αλλά και οι συνοδοί τους, που ταξίδεψαν στην Βουδαπέστη για να συμμετάσχουν στον 28ο Μια απίστευτα όμορφη εμπειρία έζησαν τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, αλλά και οι συνοδοί τους, που ταξίδεψαν στην Βουδαπέστη για να συμμετάσχουν στον 28ο Rating: 0

Τρικαλινοί δρομείς στον μαραθώνιο της Βουδαπέστης

Τρικαλινοί δρομείς στον μαραθώνιο της Βουδαπέστης

Μια απίστευτα όμορφη εμπειρία έζησαν τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, αλλά και οι συνοδοί τους, που ταξίδεψαν στην Βουδαπέστη για να συμμετάσχουν στον 28ο Μαραθώνιο Βουδαπέστης και στους παράλληλους αγώνες. Η αποστολή ξεκίνησε οδικώς από την πόλη μας την Τετάρτη το βράδυ και με οδηγό του λεωφορείου τον δρομέα του Συλλόγου μας Χρήστο Λίπα ταξίδεψε αρχικά μέχρι το Βελιγράδι όπου έγινε και η πρώτη διανυκτέρευση την επόμενη μέρα. Την Παρασκευή το πρωί αναχώρησε από την πρωτεύουσα της Σερβίας και σε λίγες ώρες έφτασε στον προορισμό της, την πόλη της Βουδαπέστης ,όπου διανυκτέρευσε για τις επόμενες 3 νύχτες. Εκεί τα μέλη μας πέρασαν πολύ ωραίες στιγμές απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Βουδαπέστης με περιπλανήσεις στους λόφους της πόλης, αλλά και νυχτερινές βόλτες στις όχθες του Δούναβη.

Ο αγώνας του Μαραθωνίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί σε μια πολύ όμορφη επίπεδη διαδρομή που εναλλασόταν στις  όχθες του Δούναβη ποταμού. Οι δρομείς διέσχισαν το ποτάμι 3 φορές ενώ για περισσότερα από 3 χιλιόμετρα κινήθηκαν στο γραφικό νησάκι της Μαργαρίτας. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ήταν πολύ καλές και βοήθησαν τους δρομείς να επιτύχουν πολύ καλές επιδόσεις.

Την καλύτερη επίδοση από τους δρομείς μας στον Μαραθώνιο πέτυχε ο πρόεδρος του Συλλόγου., Νίκος Οικονομίδης. Στον τρίτο του μαραθώνιο εκτός Ελλάδας ο Νίκος τερμάτισε σε 3:08:31 πετυχαίνοντας τον προσωπικό του στόχο, δηλαδή να πιάσει το όριο για τον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Τεράστια επιτυχία είχαμε από τον Γιώργο Θέμελη ο οποίος συνεχίζει να  καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Τερμάτισε 1ος στην κατηγορία του (S8/1) με επίδοση 4:59:35. Τα αποτελέσματα των δρομέων μας στον 28ο Μαραθώνιο Βουδαπέστης:

Στο αγώνισμα των 30 χιλιομέτρων, όπου ο Σύλλογός μας είχε και τις περισσότερες συμμετοχές (συνολικά 13), είχαμε επίσης εξαιρετικές επιδόσεις, δείχνοντας πως οι δρομείς μας είναι έτοιμοι για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Άρη Χατζή που τερμάτισε 13ος! γενικής με επίδοση 2:12:58 .Στον συγκεκριμένο αγώνα είχαμε συμμετοχή και από γυναίκα. Η Έφη Κατσογιάννη έτρεξε τα 30 χιλιόμετρα σε 3:01:33 τερματίζοντας στην πολύ καλή 91η θέση.

Συμμετοχές είχαμε και στον μικρό αγώνα, τον Riska MiniMarathon. Η εκκίνηση δόθηκε στην πλατεία Ηρώων και οι δρομείς διανύνοντας μια απόσταση 7 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης τερμάτισαν σε ένα πολύ όμορφο πάρκο.Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Κώστας Μαγκούφης καθώς τερμάτισε σε χρόνο 32:50.

 

Αφήστε το σχόλιο σας