Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί δημιουργούν και εκθέτουν στο Μουσείο Τσιτσάνη Reviewed by Momizat on . «Μ’ ένα φύλλο κι ένα ξύλο» είναι ο τίτλος της έκθεσης εικαστικών που πραγματοποιεί το Εικαστικό Εργαστήρι Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων στο Μουσείο «Μ’ ένα φύλλο κι ένα ξύλο» είναι ο τίτλος της έκθεσης εικαστικών που πραγματοποιεί το Εικαστικό Εργαστήρι Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων στο Μουσείο Rating: 0

Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί δημιουργούν και εκθέτουν στο Μουσείο Τσιτσάνη

Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί δημιουργούν και εκθέτουν στο Μουσείο Τσιτσάνη

«Μ’ ένα φύλλο κι ένα ξύλο» είναι ο τίτλος της έκθεσης εικαστικών που πραγματοποιεί το Εικαστικό Εργαστήρι Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Οι εκπαιδευτικοί δημιουργούν και εκθέτουν στο Μουσείο Τσιτσάνη σε μία έκθεση που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης παρουσία πλήθους κόσμου.Φιλότεχνοι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στο Μουσείο Τσιτσάνη επιδεικνύουν στο τρικαλινό κοινό την καλλιτεχνική τους πλευρά.

Ομορφες δημιουργίες  εντυπωσιάζουν τους συναδέλφους των εκπαιδευτικών, τους γονείς, τους μαθητές, κι όσους άλλους επισκέπτονται την έκθεση. Τα έργα θα εκτίθενται μέχρι και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη. Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 – 13:00 και 19:00 – 21:00.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή