"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.4 C
Trikala

Τρικαλινοί Νοσοκομειακοί Γιατροί: Να ληφθούν άμεσα όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξει έξαρση επιδημιών.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Τρικάλων και η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. είμαστε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πληγέντες.

 

Το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Τ. βοήθησε στην άμεση δημιουργία κλιμακίου εθελοντών του Γ Ν.Τ μαζί με άλλους συναδέλφους του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας και βοηθάμε όπου υπάρχει ανάγκη και όπου μας ζητηθεί.

 

Ζητάμε να παρθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση των υγειονομικών επιδημιολογικών προβλημάτων (απολυμάνσεις, ψεκασμοί, κλπ). Να αποστραγγιστούν άμεσα οι περιοχές που εγκυμονούν υγειονομικό κίνδυνο.

 

Με ευθύνη του κράτους να παρακολουθούνται οι περιβαλλοντικές παράμετροι, η επιδημιολογική επιτήρηση και παρακολούθηση των επιπτώσεων των μεταδοτικών νοσημάτων στη δημόσια υγεία.

 

Εξασφάλιση σε όλους, εγκλωβισμένους και πληγέντες καθημερινά και ειδών πρώτης ανάγκης (νερού, τροφής, ρουχισμού), είτε μένουν προσωρινά σε κλειστούς χώρους (π.χ. γυμναστήρια, στα οποία πρέπει να προστεθούν επαρκείς χημικές τουαλέτες), είτε σε ξενοδοχεία με ευθύνη περιφέρειας και δήμων.

 

Να λυθεί άμεσα το ζήτημα ηλεκτροδότησης του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, το οποίο εμποδίζει το προσωπικό να προσφέρει ακόμη και τη στοιχειώδη ιατρική βοήθεια της συνταγογράφησης φαρμάκων.

 

Η Ε.Γ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. , λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια καταστροφή στη Θεσσαλία, σε ανακοίνωσή της τονίζει πως <<αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τις πληγείσες περιοχές για την κάλυψη άμεσων αναγκών>>.

23 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τα χειρότερα έρχονται θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν κάποιοι τοπικοί άρχοντες σε λίγες μέρες όταν αποκαλυφθει όλοι η φρικη που κρύβουν τα λασπόνερα!

 2. Να κοινοποιήσει η ΔΕΥΑΤ α αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων ποιότητας του νερού της παρασκευής (8-9-2023) ημέρα που γνωστοποιήθηκε η αποκατάσταση της υδροδότησης της πόλης, με μόνη σύσταση αφήστε να τρέξει για λίγα λεπτά.

  Είναι ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

 3. Το κακό είναι πώς θα πάμε χαμένοι επειδή δεν υπάρχει δημόσια υγεία.Αυτη τη στιγμή σε site της Καλαμπάκας υπάρχει ένα τραγικό ευχαριστήριο του διευθυντή του κέντρου υγείας προς υποψήφιο για δωρεά.. άκουσον άκουσον 4 μελάνια τόνερ!!!!! Δηλαδή η κρατική δομή υγείας της περιοχής που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κρίση έχει βγει στη ζητιανιά για μελάνι εκτυπωτή!!!!!!!.Πάμε καθόλου καλά;; Το κράτος και η 5η ΥΠΕ ψάχνει για μελάνια και ως αντάλλαγμα κάνει διαφήμιση σε κυβερνητικό υποψήφιο δήμαρχο;;

   • Όχι, δεν πληρώνουν ( και καλώς πράττουν) διότι εάν τα ”δώσουν” όλα, ο μισθός αυτού που αλλάζει το νερό στο βήμα της Βουλής, θα φτάσει στα 4.875 ευρώ, έστω μεικτά… Οι 300 δεν φαντάζομαι να …καταδεχτούν αυξήσεις.
    Υ.Γ.1. Ας μας εξηγήσει το ΣΧΟΛΙΟ, όταν βάζεις βενζίνη 20 ευρώ και τα 12 είναι φόρος (με ΦΠΑ επί των …φόρων) πως αισθάνεται;
    Υ.Γ.2. Αχ, μην μας πει ότι εάν πληρώσουμε κανονικά, θα …πέσει η βενζίνη.
    Υ.Γ. 3. Μήπως μπορεί το ΣΧΟΛΙΟ, για να τον αντιμετωπίσουμε κάπως σοβαρά (λέμε τώρα), να αναφέρει το ποσό που εισπράττει το κράτος ετησίως από τον ΦΠΑ; Διότι αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό… Αν απαντήσει, θέλουμε νούμερο, όχι παραπομπές.

    • 1. Λαϊκισμός επιπέδου ΧΑ. Οι βουλευτές πρέπει να πληρώνονται, αλλιώς μόνο πλούσιος θα έχουμε . Ούτε είναι η δαπάνη αυτή μεγάλη.
     2. Οταν έχεις φοροδιαφυγή, έχεις υψηλούς έμμεσους φόρους. Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα.
     3.
     Να διαβάσεις τον προυπολογισμό, δεν είμαι γραμματέας σου.

     • Διευκρινιστικές ερωτήσεις.
      1. Ποιας ΧΑ; Της σοβαρής; (Μπάμπης 11/9/2013). Ή αυτής του Μπαλτάκου; Ή αυτής που μόλις μηδενίστηκε, ”ανέβηκε” η ΝΔ;
      2.Άρα, μόλις πληρώσουμε κανονικά, θα πέσει η βενζίνη. Σε καταλαβαίνω, προσπαθείς να μας διασκεδάσεις μέσα στα βρώμικα νερά. Και να μας αποσπάσεις την προσοχή.
      3. Απάντησες με παραπομπή (παρά την παράκληση) διότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, όπως και ΚΑΝΕΝΑΣ. Δεν στο λένε, διότι θα λαχταρήσεις μετά θα έχεις …απαιτήσεις.
      Υ.Γ. Αλλά, αυτός είσαι…

      • Φυσικά και θα πέσουν οι έμμεσοι φόροι όταν σταματήσει η φοροδιαφυγή.
       Οπως έπεσαν οι φόροι με την ανάπτυξη που έφερε έσοδα, ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ με την υπερφορολόγηση την πλήρωαν πάλι τα υποζύγια που δεν μπορουν να κάνουν φοροδιαφυγη.
       Αλλά αυτοί είστε οι αριστεροί, μοιράζεται τη φτώχεια, όχι τον πλουτο.

   • Την τετραετία 2015-19 το ΣΧΟΛΙΟ δεν αναφέρθηκε στο εάν οι Έλληνες πλήρωναν φόρους. Τώρα επί Μητσοτάκη όμως, κόπτεται.
    Συμπέρασμα: (τον) συμφέρει ο Μητσοτάκης να έχει μπόλικο χρήμα, (τον) συμφέρει…

 4. Οι μεροκαματιάρηδες και μισθωτοί κανονικά και με συνεχή γδαρσίματα και χαράτσια θέλουν δε θέλουν….τα προστατευόμενα τέκνα του συστήματος και οι γονοι τους ακαματηδες βγάζουν εκατομμύρια και δηλώνουν πως ζουν στα όρια της φτώχιας…..να λείπει λοιπόν μεγάλε η γενίκευση με το “Ελληναραδες “. Έτσι γίνεται και με τους δήμους.Παρε τη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες και θα δεις τα μπατακια πια είναι.Ακου εκεί που μάς έχουν ξεσκίσει και θα μας πεις πως δεν πληρώνουμε κιόλας .Στους “στηλοβατες”του συστήματος τους διαπλεκόμενους μπίζνες μαν να τα πεις αυτά

 5. Το τραγικό για ακόμη μια φορά “ΣΧΟΛΙΟ”ανέλαβε πάλι κυβερνητικό έργο προπαγάνδας αλλά Πουρδοσαλτε.Θελει να πείσει τον κόσμο πως για το ότι μια από τις μεγαλύτερες δομές υγείας του νομού δεν έχει μελανακια φταίμε εμείς και όχι οι πραγματικοί κλέφτες που μας ρήμαξαν τόσα χρόνια κάνοντας έργα για φατσιμαρε και κλέβοντας ένα σωρό λεφτά από μίζες αλλα siemens.Μονο που δεν μασάμε σανό πλέον πονηρέ.Τα επιχειρήματα σου είναι σαθρά σαν το γεφύρι της Διαβας…..(έχουν χαθεί κι εκεί κάμποσα εκ εεε; τι λες;;)

  • Μίλησε και το συριζοτρολ.
   Τρέχα στην υπόγα της Κουμουνδρούρο να πάρει 0.50 το post.
   Οι φιλελεύθεροι άνθρωποι δεν αμοίβονται για να εκφράσουν την άποψη τους.

   • Όταν δεν αμοίβονται(sic) οι άνθρωποι για τις ενέργειες τους, έχουν ως αμοιβή την ιδεολογία τους. Εύγε. Στο τέλος όμως, τρώνε μία …μούντζα.
    Άρχισα πάλι τα αστεία, όλο αστεία…

 6. Όχι βέβαια…και βέβαια δεν είναι οι φιλελεύθεροι ψηλικατζηδες .Αμοίβονται με χοντρά όπως ο πουρδοσαλτε ή ακόμη καλύτερα όπως ο μακαρίτης ο δημοσιογράφος ο Γιώργος που ακόμη τα μετράνε τα φράγκα για την πλάτη που έβαλε για το σύστημα

  • Τους είδαμε τους συριζο-δημοσιογράφους και το συριζοκάναλο που ετοίμαζαν με τα βοσκοτόπια του κόκκινου εργολάβου και τα περιφερειακά κανάλια με τα χρήματα του Πούτιν.

 7. Το ακροδεξιό κομματόσκυλο που μας μιλάει για λεφτόδεντρα καλύτερα να εξαφανιστεί γιατί η κατάσταση έχει σοβαρέψει πλέον και η υπόμονή μας λιγοστεύει.

   • Εσυ δεν έχεις καμία σχέση με τη δημοκρατία.Άλλα έτσι είναι με τα ακροδεξιά κομματόσκυλα όταν στριμώχνονται ανακατεύουν λίγο Στάλιν και πετάν τη μπάλα στην εξέδρα.
    Μην ξεχνάτε όμως ότι την υβριν ακολουθεί η νέμεσις , όπως έλεγαν οι αρχαίοι. Άλλα για κουμπούρα σε κόβω και μάλλον δεν έχεις ιδέα από τους αρχαίους.

 8. Ρε συ ΣΧΟΛΙΟ, εντάξει πια. Το έβγαλες το μεροκάματο. Εδώ καίγεται (μάλλον βρέχεται) ο ποπός μας, διαλύθηκε η κοινωνία, σε λίγο θα μας βρούνε μεγάλα κακά από αρρώστιες, θα πεινάσει η κοινωνία, θα μείνουν άνεργοι και άστεγοι πολλοί και εσύ μας τσαμπουνάς για τον σταλινισμό. Σιτ ας ρε φίλε… Πατόκορφα μάλιστα, διότι το αξίζουμε (το 40,56% τουλάχιστον).
  Υ.Γ. Διαβίβασε το στον Politis και στον Δικαιωματιστές σε παρακαλώ, ξέρεις εσύ που θα τους βρεις(για να μη μας περνάς για …χάπατα.

   • Άντε λοιπόν παλικάρι μου, κάντε ένα κουράγιο, εσείς οι φιλελέυθεροι να νικήσετε τον …σταλινισμό, με μπροστάρη το Μητσοτάκη*. Μην ανακατεύεστε όμως στην πλημμύρα, διότι θα πεθάνουμε όλοι.
    * Ομού μετά του Σκέρτσου και του Κικίλια, ξέρεις εσύ γιατί…

   • Τελικά, αυτό ήταν:
    Για το κακό που μας βρήκε, φταίνε οι Σταλινιστές. Τάδε έφη το ΣΧΟΛΙΟ.
    Παράπονο: και εμείς οι Τροτσκιστές τίποτα βρε; Ούτε τόσο δα;
    Πάλι λέω αστεία, ΣΧΟΛΙΟ, πάλι αστεία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης