Τρικαλινός έκλεβε μηχανάκια Reviewed by Momizat on . Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομική Διεύθυνσης Τρικάλων δύο περιπτώσεις κλοπών μοτοποδηλάτων και μία κλοπή εξαρτημάτων μοτοποδηλάτου που διεπράχ Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομική Διεύθυνσης Τρικάλων δύο περιπτώσεις κλοπών μοτοποδηλάτων και μία κλοπή εξαρτημάτων μοτοποδηλάτου που διεπράχ Rating: 0

Τρικαλινός έκλεβε μηχανάκια

Τρικαλινός έκλεβε μηχανάκια

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομική Διεύθυνσης Τρικάλων δύο περιπτώσεις κλοπών μοτοποδηλάτων και μία κλοπή εξαρτημάτων μοτοποδηλάτου που διεπράχθησαν στην πόλη των Τρικάλων. Συνελήφθη ως δράστης ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες έρευνες της ανωτέρω υπηρεσίας για κλοπές μοτοποδήλατων στην πόλη των Τρικάλων, οι αστυνομικοί κατέλαβαν  τον 35χρονο ημεδαπό στην αυλή της οικίας του να περιεργάζεται ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και διάφορα εξαρτήματα μοτοποδηλάτου.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης αφαίρεσε τα παραπάνω εξαρτήματα την 09/10-10-2013 από μοτοποδήλατο 32χρονης ημεδαπής, προκειμένου να τα τοποθετήσει στο παραπάνω δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε επίσης αφαιρέσει την 08-10-2013 από 58χρονο ημεδαπό.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 35χρονου κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– οι άδειες κυκλοφορίας των προαναφερόμενων μοτοποδηλάτων,
– οκτώ (8) κλειδιά από μοτοποδήλατα, καθώς και
– μία (1) άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου, 32χρονου ημεδαπού, το οποίο είχε αφαιρέσει την 21-10-2012 από τα Τρίκαλα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

(φωτό αρχείου)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή