Τρικαλινός έκλεβε ρεύμα για το μαγαζί συγγενή του Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (24-06-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 55χ Συνελήφθη χθες (24-06-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 55χ Rating: 0

Τρικαλινός έκλεβε ρεύμα για το μαγαζί συγγενή του

Τρικαλινός έκλεβε ρεύμα για το μαγαζί συγγενή του

Συνελήφθη χθες (24-06-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Ειδικότερα, ο 55χρονος κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος να ηλεκτροδοτεί παράνομα κατάστημα ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου που αναζητείται, αφού προηγουμένως είχε παρέμβει στο μετρητή του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται με ακρίβεια η κατανάλωση ρεύματος.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή