"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Τρικαλινός “Αρμαγεδώνας” – Το 30% των οφειλετών έχασαν τις 100 δόσεις , η Εφορία «μπλοκαρε» χιλιάδες λογαριασμούς , – Εκτός των 100 δόσεων από σήμερα όποιος δεν πληρώνει τα χρέη του μέσα σε 15 μέρες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα, 1η Ιουλίου, το νέο αυστηρότερο σύστημα για το καθεστώς παραμονής των οφειλετών στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Έτσι, χιλιάδες φορολογούμενοι σε περίπτωση που αφήσουν απλήρωτα για πάνω από ένα 15ημερο οποιαδήποτε νέα χρέη τους προς την εφορία θα βρίσκονται εκτός της ρύθμισης.

Επτά στους δέκα Τρικαλινούς πληρώνουν τις δόσεις στην Εφορία- Το 30% των οφειλετών έχασαν τις 100 δόσεις

Στην ΄Εφορία Τρικάλων ένα ποσοστό 30% περίπου συμπολιτών έχει βγει  εκτός ρύθμισης αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του . Πρόκειται για συμπολίτες που είχαν ενταχθεί στις περίφημες 100 δόσεις όμως δεν κατέστη εφικτό να συνεχίσουν να πληρώνουν με αποτέλεσμα να βγουν εκτός ρυθμίσεων .

Τρίκαλα – Η Εφορία  «μπλοκαρε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς 10.200  περίπου συμπολιτών

Σε καθημερινή βάση στέλνονται από την εφορία Τρικάλων στις τράπεζες εκατοντάδες ηλεκτρονικά κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών  και οι Τρικαλινοί μένουν εμβρόντητοι.  Το φαινόμενο διογκώνεται  και τα σχετικά περιστατικά αυξάνονται καθημερινά. ΄Ηδη από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα η ΔΟΥ Τρικάλων «μπλοκαρε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς 10.200  περίπου συμπολιτών .  Σύντομα, μάλιστα, ο αριθμός τους θα αυξηθεί. Πρόκειται για συμπολίτες οι οποίοι οφείλουν στην Εφορία ποσά κάτω των 70 χιλ. ευρώ ενώ για οφειλές άνω των 70 χιλ. ευρώ επιλαμβάνεται η Γενική Γραμματεία Εσόδων .

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης