Τρικαλινοί επαναστάτες ποπολάροι Reviewed by Momizat on . Ξεφορτωθήκαμε και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ ρέμπελα κι αμέριμνα οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ κάνουν τον προγραμματισμό τους για τις επερχόμενες διακοπές .  Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθ Ξεφορτωθήκαμε και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ ρέμπελα κι αμέριμνα οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ κάνουν τον προγραμματισμό τους για τις επερχόμενες διακοπές .  Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθ Rating: 0

Τρικαλινοί επαναστάτες ποπολάροι

xaxamis thomas

Ξεφορτωθήκαμε και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ ρέμπελα κι αμέριμνα οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ κάνουν τον προγραμματισμό τους για τις επερχόμενες διακοπές . 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθηκε έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ όσα περίπου θα έπαιρνε και ο Μαρινάκης αν πουλούσε τον Φουρτούνη . 
 Τριάντα χρόνια συνδικαλιστής του ΟΣΕ και αμετανόητος Πασόκος ο Θωμάς Χαχάμης τόσες μέρες δεν βρήκε μια λέξη να αρθρώσει για το ξεπούλημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , τον έχει κερδίσει το θέατρο όπου κάνει νέα καριέρα .

Δήλωση Προέδρου ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλη Μπαγιώτη

Συνδικαλιστής του ΟΣΕ και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης λέει κι αυτός Θεός σχορέστην την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και δικαιολογημένα αφού από το κόμμα του δεν έβγαλαν άχνα και είναι όλοι υπέρ των αποκρατικοποιήσεων . λΕτσι λοιπόν τσιμουδιά κι αυτός !

Τώρα που θα ψηφίσει τα εργασιακά ο Τσίπρας θα το καταλάβει κι αυτός.

 Μένουμε Ευρώπη.

Ασχολούνται λοιπόν με άλλα πράγματα που τους γεμίζουν τη ζωή , ο κ. Χαχάμης με την μεγάλη του αγάπη το θέατρο και ο κ Μπαγιώτης συμμετέχει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες για να αναδείξει το ανθρώπινο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας,

node 2

 

 

xa xa xa

 

Σχόλια (4)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή