Τρικαλινός μαθητής στην 46η Ολυμπιάδα Χημείας στο Ανόι Reviewed by Momizat on . Με τις ευχές όλης της κοινότητας των Χημικών, αλλά και όλων των Ελλήνων, αναχώρησε το Σάββατο 19 Ιουλίου η ελληνική αποστολή η οποία θα συμμετάσχει στην 46η Ολυ Με τις ευχές όλης της κοινότητας των Χημικών, αλλά και όλων των Ελλήνων, αναχώρησε το Σάββατο 19 Ιουλίου η ελληνική αποστολή η οποία θα συμμετάσχει στην 46η Ολυ Rating: 0

Τρικαλινός μαθητής στην 46η Ολυμπιάδα Χημείας στο Ανόι

Τρικαλινός μαθητής στην 46η Ολυμπιάδα Χημείας στο Ανόι

Με τις ευχές όλης της κοινότητας των Χημικών, αλλά και όλων των Ελλήνων, αναχώρησε το Σάββατο 19 Ιουλίου η ελληνική αποστολή η οποία θα συμμετάσχει στην 46η Ολυμπιάδα Χημείας που διεξάγεται στο Ανόι του Βιετνάμ, από τις 21 ως τις 30 Ιουλίου. Στην 46η Ολυμπιάδα θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 μαθητές από 85 χώρες.  Η επιλογή των μαθητών έγινε μεταξύ αυτών που αρίστευσαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας που διοργανώθηκε τον Μάρτιο από την Ένωση Ελλήνων Χημικών και μετά από προετοιμασία και δοκιμασίες,  οι οποίες διεξήχθησαν από 1 ως 11 Ιουλίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από τους μαθητές:
1 )Ζουλιανίτη Ευθύμιο (Ιδιωτικό Λύκειο “Αθηνά” Τρικάλων)
2) Κατωμέρη Νικόλαο (4ο ΓΕΛ Κέρκυρας)
3) Μήττα Στυλιανή (ΓΕΛ 3ο Ξάνθης)
4) Στυλιαρά Δημήτριο (2ο ΓΕΛ Ναυπάκτου) 
Την αποστολή συνοδεύουν ως μέντορες ο αναπληρωτής καθηγητής τμήματος Χημείας Α.Π.Θ. κ. Γιαννακουδάκης Παναγιώτης και ο καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ναλμπάντης Κωνσταντίνος, οι οποίοι ανέλαβαν την προετοιμασία των μαθητών κατά τη δεύτερη φάση.
Η Ένωση Ελλήνων Χημικών ευχαριστεί τους μαθητές και τους μέντορες για το ζήλο και την όρεξη που επέδειξαν και τους εύχεται καλή επιτυχία.
(οι φωτό από τη σχετική προετοιμασία της εθνικής ομάδας)

zoulianitis1 zoulianitis

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή