Τρικαλινός σκιτσογράφος εκθέτει και εντυπωσιάζει Reviewed by Momizat on . Μια εξαιρετικά δουλειά ενός νέου συμπολίτη σκιτσογράφου, φιλοξενείται σε μπαρ, στην «Κλεψύδρα». Πρωτότυπα τα θέματα, πρωτότυπος και ο χώρο της έκθεσης, αλλά σίγ Μια εξαιρετικά δουλειά ενός νέου συμπολίτη σκιτσογράφου, φιλοξενείται σε μπαρ, στην «Κλεψύδρα». Πρωτότυπα τα θέματα, πρωτότυπος και ο χώρο της έκθεσης, αλλά σίγ Rating: 0

Τρικαλινός σκιτσογράφος εκθέτει και εντυπωσιάζει

Τρικαλινός σκιτσογράφος εκθέτει και εντυπωσιάζει

posterΜια εξαιρετικά δουλειά ενός νέου συμπολίτη σκιτσογράφου, φιλοξενείται σε μπαρ, στην «Κλεψύδρα». Πρωτότυπα τα θέματα, πρωτότυπος και ο χώρο της έκθεσης, αλλά σίγουρα ταιριαστός. Ο Αποστόλης Ιωάννου, σκιτσογραφεί τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη εκφραστικότητα κι σαφή επιτυχία. Εχει εικονογραφήσει βιβλία και παιδικά παραμύθια, ενώ δημιουργεί και κόμιξ. Ιστορίες του έχουν δημοσιευθεί σε φάνζιν. Το πρώτο του ολοκληρωμένο κόμιξ, το «Βαθύ δάσος» (στοιχεία εδώ) κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Comicdom press, ενώ ο ίδιος συμμετείχε και στο Com Festival 2013 που κάθε χρόνο διεξάγεται στην Αθήνα.

 

 

Επίσης, έχει εικονογραφήσει το περυσινό παραμύθι του«Μύλου

των Ξωτικών», με τίτλο «Ο Τρικαλένιος και η Ληθένια», του Δημήτρη Τσιόκα (στοιχεία για αυτό, αλλά και για άλλα σκίτσα, στο προσωπικό του ιστολόγιο http://blackbirdzoo.blogspot.gr/)

trikaleniosΤα έργα του έχουν δύο όψεις. Κάποια είναι με χρώμα και έντονα στοιχεία παιδικότητας, αλλά και εικόνων από φαντασιακές αναζητήσεις. Κάποια είναι πιο επηρεασμένα από μια σύγχρονη γκοθ αρτ, με στοιχεία ποπ αρτ των 50’s, όλα ασπρόμαυρα.

Σε έναν μικρό χώρο του μπαρ, οι θαμώνες απολαμβάνουν στιγμές της 8ης τέχνης, που και στα Τρίκαλα, εκτός από παρόν, αποδεικνύει ότι έχει και μέλλον. Μάλιστα, κάποια σκίτσα διατίθενται και ως κάρτες ή αφισέτες, σε πολύ χαμηλή τιμή.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου (αν και μάλλον μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον όλο το τριήμερο) και μπορείτε να τη χαρείτε μαζί με ποτά ή καφέ. Ο,τι καλύτερο δηλαδή. Απλώς, από τις 2.30 μέχρι τι 5.30 το μεσημέρι, μπορείτε να συναντήσετε και τον καλλιτέχνη και να συζητήσετε μαζί του. Θα έχετε πολλά να πείτε

 

Θανάσης Μιχαλάκης

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή