Τρικαλινός χρωστάει “ψίχουλα”… 72 εκατ. ευρώ Reviewed by Momizat on . Περισσότερα από 72 εκατομμύρια ευρώ χρωστά Τρικαλινός στο Δημόσιο και ασφαλώς δεν θα πιστεύουν όσοι διαβάσουν την παρακάτω ανακοίνωση των Αστυνομικών Αρχών. Και Περισσότερα από 72 εκατομμύρια ευρώ χρωστά Τρικαλινός στο Δημόσιο και ασφαλώς δεν θα πιστεύουν όσοι διαβάσουν την παρακάτω ανακοίνωση των Αστυνομικών Αρχών. Και Rating: 0

Τρικαλινός χρωστάει “ψίχουλα”… 72 εκατ. ευρώ

astinomia
Περισσότερα από 72 εκατομμύρια ευρώ χρωστά Τρικαλινός στο Δημόσιο και ασφαλώς δεν θα πιστεύουν όσοι διαβάσουν την παρακάτω ανακοίνωση των Αστυνομικών Αρχών. Και όμως είναι γεγονός , το ποσό είναι τεράστιο και συγκεκριμένο [ 72.090.331,48]. Mέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει σε ποσά μέχρι 1 , 2 , 3 αντε και 5 εκατ. ευρώ , αλλά το σημερινό είναι ένα σπουδαίο ρεκόρ ….

ανακοίνωση
Συνελήφθη σήμερα (06-02-2015) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ένας 63χρονος, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (72.090.331,48) ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή