Τρικαλινό “Οχι στον φασισμό” Reviewed by Momizat on . Αρκετά δυναμική, με παλμό, οργή και μεγάλη συμμετοχή, η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με αφορμή και Αρκετά δυναμική, με παλμό, οργή και μεγάλη συμμετοχή, η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με αφορμή και Rating: 0

Τρικαλινό “Οχι στον φασισμό”

Τρικαλινό “Οχι στον φασισμό”

Αρκετά δυναμική, με παλμό, οργή και μεγάλη συμμετοχή, η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με αφορμή και αιτία τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από κατθ’ ομολογία του χρυσαυγίτη. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αριστερών οργανώσεων και συλλογικοτήτων, οι τρικαλινοί μετείχαν στο συλλαλητήριο και μάλιστα, αριθμητικά ήταν περισσότεροι από τον περασμένο Ιούνιο, όταν είχε διοργανωθεί παρόμοια συγκέντρωση εμ αφορμή ομιλία βουλευτών της ΧΑ στην πλατεία Δεσποτικού.

Η πορεία που ακολούθησε τη συγκέντρωση, κινήθηκε από τους κεντρικούς δρόμους και έφτασε μπροστά στα κλειστά γραφεία της ΧΑ. Για περίπου ένα τέταρτοακούστηκαν πολλά αντιφασιστικά συνθήματα (κάποιοι πέταξαν και ορισμένα μπουκάλια νερό προς τα γραφεία). Η πορεία συνεχίστηκε και κατέληξε στην πλατεία από όπου ξεκίνησε, χωρίς κανενα παρατράγουδο, ενώ η Αστυνομία είχε λάβει τα μέτρα της, με προσωπικό της να βρίσκεται σε διάφορα σημεία της πόλης.

5  42

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή