Τρικαλινό Survivor για όλα τα προβλήματα Reviewed by Momizat on .  Από μια κάποια απόσταση, στην Τρικαλινή πολιτική σκηνή τα πάντα φαίνονται κωμικά έως και γελοία.  Η κωμωδία έχει να κάνει και με την προεκλογική συμπ  Από μια κάποια απόσταση, στην Τρικαλινή πολιτική σκηνή τα πάντα φαίνονται κωμικά έως και γελοία.  Η κωμωδία έχει να κάνει και με την προεκλογική συμπ Rating: 0

Τρικαλινό Survivor για όλα τα προβλήματα

Τρικαλινό Survivor για όλα τα προβλήματα

 Από μια κάποια απόσταση, στην Τρικαλινή πολιτική σκηνή τα πάντα φαίνονται κωμικά έως και γελοία. 

Η κωμωδία έχει να κάνει και με την προεκλογική συμπεριφορά των υποψηφίων βουλευτών και αυτή γυρνάει σε τραγωδία – για τον τόπο .

Προκειμένου να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εμφανίζονταν καθημερινά στα τοπικά ΜΜΕ με διάφορους θεατρινισμούς ενώ για τα μεγάλα και καυτά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών τσιμουδιά.

Οι «μονομάχοι» της κάθε πλευράς  προτιμούν να εμφανίζονταν αγκαλιά με παππούδες και γιαγιάδες , έτρεχαν πίσω από παπάδες , αγκαλιές και φιλιά με εν δυνάμει ψηφοφόρους τους και εν πάσι περιπτώσει ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια να δείξουν ότι βρίσκονται κοντά στο λαό.

«Πνίγονταν» στις αγκαλιές και έβγαζαν σέλφι .

Επειδή η μικροπολιτική μιζέρια πρέπει να τελειώσει εδώ, ξεχωριστή θα είναι η χαρά μας αν δούμε να καταπιάνονται με ζητήματα όπως η ανεργία που τσακίζει κόκαλα , η αγροτική οικονομία , τα τεράστια προβλήματα του κτηνοτροφικού τομέα , το φαραωνικό έργο της Μεσοχώρας , οι πλημμύρες της Φαρκαδώνας , η ερημοποίηση των χωριών και πολλά άλλα.

Τα προβλήματα είναι πολλά και είναι αλληλένδετα μεταξύ τους.

Δεν τα συζητήσαμε ούτε στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές , ούτε στις ευρωεκλογές , ούτε στις βουλευτικές εκλογές .

Ας ανοίξει επιτέλους ο διάλογος τώρα .

Ούτε τώρα, ούτε ποτέ;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή