Τριπλή επίσκεψη σε χωριά του Δ. Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Το Σαββατοκύριακο η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμπάκας κα. Πέρυ Χαρτοπούλου με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Σιμορέλη, επισκέφθηκαν τον Ξηρόκαμπο, την Οξύν Το Σαββατοκύριακο η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμπάκας κα. Πέρυ Χαρτοπούλου με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Σιμορέλη, επισκέφθηκαν τον Ξηρόκαμπο, την Οξύν Rating: 0

Τριπλή επίσκεψη σε χωριά του Δ. Καλαμπάκας

Τριπλή επίσκεψη σε χωριά του Δ. Καλαμπάκας

Το Σαββατοκύριακο η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμπάκας κα. Πέρυ Χαρτοπούλου με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Σιμορέλη, επισκέφθηκαν τον Ξηρόκαμπο, την Οξύνεια και το Κακοπλεύρι. Επίσης, η κα. Χαρτοπούλου με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα. Παναγιώτα Δριτσέλη επισκέφθηκαν την Αύρα και τη Νέα Ζωή.

Συνομίλησαν με τους κατοίκους, άκουσαν και κατέγραψαν τα προβλήματα και τα αιτήματά τους. Επίσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με εκδρομείς, σχετικά με τα όσα προσφέρει ο τόπος μας στον επισκέπτη, καθώς και για τις προοπτικές να αποτελέσει η περιοχή μας ισχυρότερο πόλο έλξης θεματικού τουρισμού.

pery5 pery1 pery2 pery3 pery47

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή