Τριπλούν: Τραυματίστηκε ο Δημήτρης Τσιάμης Reviewed by Momizat on . Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ κι αρκετό καιρό ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Τσιάμης τον κράτησε εντέλει εκτός αγώνα στον προκριματικό του τριπλούν, μ Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ κι αρκετό καιρό ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Τσιάμης τον κράτησε εντέλει εκτός αγώνα στον προκριματικό του τριπλούν, μ Rating: 0

Τριπλούν: Τραυματίστηκε ο Δημήτρης Τσιάμης

Τριπλούν: Τραυματίστηκε ο Δημήτρης Τσιάμης

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ κι αρκετό καιρό ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Τσιάμης τον κράτησε εντέλει εκτός αγώνα στον προκριματικό του τριπλούν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αποχωρεί αμέσως μετά το πρώτο άλμα του. 

Την ώρα που ξεκινούσε την πρώτη προσπάθειά του (η οποία ήταν άκυρη), ο 39χρονος άλτης ένιωσε ενόχληση στο αριστερό πόδι του, δεν μπόρεσε να συνεχίσει κι εντέλει αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον προκριματικό.

«Είχα ένα πρόβλημα στον αχίλλειο μετά το διασυλλογικό, είχα πόνους μπορούσα να τρέξω, αλλά όχι να κάνω το άλμα. Δεν ήταν δύσκολος ο προκριματικός, αν ήμουν σε καλή κατάσταση είμαι σίγουρος πως θα έμπαινα στον τελικό» τόνισε ο άτυχος Τσιάμης στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την αποχώρησή του από το αγώνισμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή