Τρομακτικόν! Reviewed by Momizat on . Γαλλία. Βασικά όλοι νόμιζαν ότι θα ψηφιστεί ο Φιγιόν. Μετά όμως ήρθε ο Μελανσόν και του έκλεψε τη χάρη, ενώ ο Μελανσόν έκανε την έκπληξη. Οπότε χρησιμοποιήθηκε Γαλλία. Βασικά όλοι νόμιζαν ότι θα ψηφιστεί ο Φιγιόν. Μετά όμως ήρθε ο Μελανσόν και του έκλεψε τη χάρη, ενώ ο Μελανσόν έκανε την έκπληξη. Οπότε χρησιμοποιήθηκε Rating: 0

Τρομακτικόν!

Τρομακτικόν!

Γαλλία. Βασικά όλοι νόμιζαν ότι θα ψηφιστεί ο Φιγιόν. Μετά όμως ήρθε ο Μελανσόν και του έκλεψε τη χάρη, ενώ ο Μελανσόν έκανε την έκπληξη.

Οπότε χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον το τιρμπουισόν, προκειμένου να μπορέσει να βγει το κομπινεζόν πιο εύκολα (που ήταν σε χρώμα σομόν) και να χαλάσει η σινιόν πιο γρήγορα, αν και το ταμπόν δημιουργούσε προβλήματα, σε κάθε νέο γκαρσόν.
Οπότε όλοι ανέμεναν τη νέα σεζόν, για να δουν τη μεγάλη ατραξιόν, απορρίπτοντας τον μη αρεστό με τη βίαια χρήση του μπατόν, καθώς σε κανέναν δεν άρεσε το ιμιτασιόν, ούτε η χρήση του καρμπόν.


Ετσι έβαζαν πλαφόν, πατώντας το ανάλογο μπουτόν \, τρώγοντας για χαλάρωση ένα κρουτόν, βάζοντας λίγο κραγιόν, σίγουρα και καλσόν, και δένοντας με χαρά το μενταγιόν, λαμπερό αλλά όχι ιλουστρασιόν, για να μη νομίζει κανείς ότι κάνουν κονσομασιόν.


Μετά έβγαιναν στο γκαζόν, με τα λαμπερά ζιργκόν και τη νέα λοσιόν, για να συζητήσουν τις νέες βερσιόν, οδεύοντας προς μια πανσιόν από μπετόν, όχι για να κάνουν ρεβεγιόν, αφού μπαίνοντας στη ρεσεψιόν, ετίθετο πλαφόν, στο ποιοι θα ακούν το βιμπραφόν μαζί με το ακορντεόν, τρώγοντας ζαμπόν, μαγειρεμένο σε τεφλόν και στρίβοντας το παπιγιόν


Εκαναν λοιπόν μια απλή ντεγκιστασιόν, που σαφώς δεν ήταν μινιόν, σαν την ντεκορασιόν σε όλη την πανσιόν, που μάλλον ήτανε φασόν.
Τρομακτικόν!

η εικόνα προφίλ του Thanasis Michalakis

Μιχαλάκης Θανάσης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή